Waldemar Talar Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Wszystkim paniom które swą obecnością upiększają ten poetycki serwis - Życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet . Gdy się uśmiechacie mocniej biją nam serca szybciej znikają smutki dłużej trwają radości Gdy się uśmiechacie cieplejsze chłodne dni jaśniejsze ciemne noce słodsze wydają się sny Gdy się uśmiechacie miłość ogniem płonie którego pierwszą iskre rozniecacie zawsze wy Gdy się uśmiechacie cały świat się cieszy bo wyraz takiej twarzy ładniejszy jest od tęczy Gdy się uśmiechacie szybciej rosną nasiona a z nich piękne drzewa których cień zakrywa zło
Monoke Takahashi Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Jako, bądź, co bądź, kobieta. Dziękuję! ;*
Jolanta_S. Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 ____________$$$$ ____________$__$ ____________$__$ ____________$__$ ___________$___$ __________$_____$ _________$_______$ ________$_________$ _______$___________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$____________$ ______$____________.$ ___$$$$$$$$$_______.$ __$_________$______$ _$___________$_____$ $_______~~_~~_$$$$$$$$$$$ $____~~_~~~~~~$________.$ _$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$ __$__~_~~_~~.$_____.~~~~~_$ ___$_~~~~~~$_$___~~~~~.~~$ ____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~~$ ________$$_____$_~~.~_~~~$ ________$$______$$$$$$$$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ _______$$$$$________$$ _____$$$$$$$$_______$$ __________________$$$$$$ za tak prześliczne życzenia - Jola :)))
Marlett Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 kiedy uśmiech jest promieniem w sercu zajaśnieje słońce Dzięki Talarku pozdrawiaM :)))))))
Marcin_Erlin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Pan, panie Talar, za założenie takiego wątku powinieneś zostać przykładnie ukarany przez admina! Mierzi mnie i pomyśleć, że to ja spotkałem się z zarzutem, że jestem tutaj zbędny... www.niniwa2.cba.pl/tajemnica_8_marca.htm
Marcin_Erlin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Tak jest, przy okazji chciałem wnieść reklamację...mogie?
Marcin_Erlin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne i nawet mnogie reklamacyje uwzględnie tylko oględnie... No to wnoszę...a co z kobietami smutnymi?
Marcin_Erlin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to wnoszę...a co z kobietami smutnymi? im na pocieszenie też PARYTET się należy parytetem smutku podzielą się... cholera ale między sobą złamany PARYTET! Aha, żeby to była kobieta, a nie babok! Tata miał rację! To jest rasizm przeciwko mężczyznom! Żądam odszkodowania!
Jolanta_S. Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne i nawet mnogie reklamacyje uwzględnie tylko oględnie... No to wnoszę...a co z kobietami smutnymi? jak to co - Marcin masz ja ja rozwesel i już chociaż raz, do roboty :DDD
Marcin_Erlin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to wnoszę...a co z kobietami smutnymi? jak to co - Marcin masz ja ja rozwesel i już chociaż raz, do roboty :DDD Ach tak!? W nocy z piątku na sobote ze Świnoujścia do Ystad odpłynął prom z grupą kobiet, na swoje święto bawiących się tak, że śledzie uciekły z Bałtyku! Sodoma i Gomora u naszych wybrzeży! nawet ja nie dałem rady opanować masowej histerii, bosz...co tam sie działo...kapitan chciał już sos do ruskich wysyłać,ale mu ktoś wybił z głowy dopiero byłaby afera...
Monoke Takahashi Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 A Panom to się nudzi jak widzę :D
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to co - Marcin masz ja ja rozwesel i już chociaż raz, do roboty :DDD Ach tak!? W nocy z piątku na sobote ze Świnoujścia do Ystad odpłynął prom z grupą kobiet, na swoje święto bawiących się tak, że śledzie uciekły z Bałtyku! Sodoma i Gomora u naszych wybrzeży! nawet ja nie dałem rady opanować masowej histerii, bosz...co tam sie działo...kapitan chciał już sos do ruskich wysyłać,ale mu ktoś wybił z głowy dopiero byłaby afera... Marcin, to się działo u wybrzeży Szwecji i na statku. Dobrze, że kapitan te baby zostawił u sąsiadów. No i czy one Ciebie nie uszkodziły. Buziaki dla tego bohatra co nas od afery, ruski to by zaraz z kałasznikami ;)
Rekomendowane odpowiedzi