eXecutor Opublikowano 12 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Tworzę sztukę same ixy wyklęte teksty demonica z nieba? wchłaniam płomienie jestem meszuge dwóch kolorów oni myślą, że to miłe potem spływa żar głośników daję czadu kół łańcuchów płonie skóra muza Rammstain uchwyć chwilę wykonajcie defibrylacje wyciągajcie samą puszką to jest rozkaz ciemny płaszcz łacińskie teksty ogród pokładu Eagle amor to nie prawda nonsens to jest prawda drugie imie biblioteka itoa nie ma ambaransa gwiazdy nie spadają rozczarowanie ? moja ianua lethi Joanna Muzykant staty wzór koński ogon w pifie romantyzm coup de foudre martwe ciało Amor Vincit Omina (17:25 2004-09-04 Sobota)
Ona_Kot Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 rzeźbisz w kale rzeźb w nim dalej pozdrawiam :/
eXecutor Opublikowano 12 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... :D a cóż to za krzywy uśmiech :D mam do pani wielką prośbę, choć pewnie prosze o zbyt wiele, podaruje mi pani kot uśmiech ? dzięki za komentarz, tylko nie wiem czy jest on pozytywny, czy też nie.. ale sądząc po usmiechu jest on negatywny
Ona_Kot Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 uśmiech dla Autora :D (na specjalną prośbę ;) ) ale dla tekstu raczej nie pozdrawiam.
eXecutor Opublikowano 12 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. DZIĘKI WIELKIE ;) od razu poczułem się lepiej ! :) no prawie... ;-( lepiej.. dzięki
Rekomendowane odpowiedzi