Agnieszka_Gruszko Opublikowano 11 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Różnimy się bardzo Ty jesteś dzieckiem piwnicy Ja na czwartym piętrze Patrzę w gwiazdy Ale znam chłód ziemi Czasem myślę Że chciałabym, żebyś był Przy mnie Jak piwniczny kot Czasem wiem Że jak kot jesteś dziki I boje się Że miłość jest jak choroba Przynoszona przez koty z piwnicy I czuje jak zimne są dla ciebie noce Jak bardzo ranią cię spojrzenia ludzi Obojętnie rzucających ci ochłapy uczuć Żebyś nie zdechł z głodu Ale nie potrafię cię zamknąć W moim sercu jak w wiezieniu Żebyś zapomniał, co to znaczy cierpieć Bo wtedy przestałbyś być sobą A tylko ciebie umiem kochać
Kai_Fist Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 hmmm, myślę, że nad wierszem autorka powinna jeszcze popracować, bo pisać pisze dobrze, ale niestety tym razem dobry klimat i treść wiersza burzy nieudana absolutnie według mnie forma, (ale jak jak zawsze wszystko pewnie wyolbrzymiam ;) ) Pozdrawiam Serdecznie, Kai Fist
Coolt Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Czytałem dużo lepsze Twoje wiersze Agnieszko. W tym dobre są tylko fragmenty. Za dużo tych JAKÓW :): Jak piwniczny kot jak kot jesteś dziki miłość jest jak choroba I czuje jak zimne są dla ciebie noce Jak bardzo ranią cię spojrzenia ludzi za dużo piwnicy i kotów. Popracuj, a będzie dobrze :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Rekomendowane odpowiedzi