wanesa_ciska Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Boimy się siebie że nie pora żeby nie bolało lepiej samotność znościć serce sie kraje a łzy jak groch...
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe przesłanie, jednak podoba się watek wiersza, jak tytuł, który stawia znak zapytania serdecznie be
bazyl_prost Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 kra lodowa rozdziela kochanków koniec sceny ...czy lody stopnieją?
teresa943 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lęk że nie pora może boleć lepiej krajać serce łzawy groch sypać samotnie Wanesko, to tylko moja "wariacja" na Twój wiersz, a peelom powiem: na miłość zawsze pora i niech się nie boją, bo samotność stokroć gorsza :) serdecznie pozdrawiam - krysia
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaki zapytania ,,,jak zawsze komplikują ......pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aby do wiosny ,,mówią .......któż to wie ......dzięki za troskę ...no no
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Dzięki Teresko ,,jakby nie czytał, żal jednak pozostaje ,,,poranione dusze ostrożność zachowują , na zimne dmuchają a najczęściej duzo tracą ,,,,,,,niestety...miłego
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta pani ma rację należy popatrzeć z tej perspektywy pozdrawiam obie panie r
wanesa_ciska Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Masz racje Panie Biały z tej perspektywy -jest ciekawie i dzięki zapozdrowienia ,,,,
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 też przeczytałam, przesłanie fajne przemyślane, to tyle napiszę bo nie wiem co J. serdecznie
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Waneso podoba mi się Twój wiersz, ale sugestia Krysina też jednak wiersz jest Twój pozdrawiam ciepło :) Grażyna
michalina Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 oj nie wiem, czy ta samotność jest lepsza?:) z pozdrowieniami, M.
wanesa_ciska Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem za Grażynko ,,ja też pozdrawiam .....
wanesa_ciska Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne ,że przesłanie Ci odpowiada ,,,bo o to własnie chodziło .....pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A kto mówi że jest , czasami jednak nie dostajemy prawa wyboru ,,,,,,,,pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi