ecco sono Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Poszarpane, skołatane, omdlałe Dlaczego ma być doskonałe? Pełne napięć,upadków i trudne Kto mówił, że życie jest nudne?
olek bolo Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisz, pisz dalej o życiu, duszy, sercu, ustach... wzdychaj, szlochaj- może ktoś usłyszy ten lament pozdr
Przemysław Gągoł Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak głośno krzyczysz że usłyszałem :) przypomina mi to mój stary żal jakiś już zakurzony bo nie pamiętam co mnie inspirowało wtedy, na pewno jakiś upadek - taki wstęp strasznie pesymistyczny :) .......................................... Taka życia kolej niepoukładana Stawia drogowskazy rzuca na kolana Leje rzeki strugi łzami się wylewa Wichrem rozżalonym kosi kłody drzewa
ecco sono Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 wylałam tego sporo na poduszkę, na papier.....może nauczę się krzyczeć....a potem żądać...... dziękuję i pozdrawiam.....
Niemy Krzyk. Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 A czy ktoś kiedyś widział doskonałe życie?:) mniej tego szarpania, omdlewania i upadków życzę:) cieplutko
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 pytania w porządku, tylko chyba mało to ma się do wiersza czy jakoś tak, chociaż każdy je zadaje \J. serdecznie
bestia be Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ciekawe podoba się serdecznie be
Rekomendowane odpowiedzi