Pan_Biały Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 numerologia zjadła datę urodzenia konto bankowe, numer kołnierzyka diabli wzięli trzynaście, cztery, siedem rzygać się chce jestem cyfrą w obozie po przecinku czy przed nic nie zmieni w ułamku dziesiętnym wieku na liście obecności alkomatu tonę
wanesa_ciska Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Mała dygresja , ostatnio ogladałam program o Holokauście ,były więzień opowiadał jak to wszyscy zostali tylko numerami , jak te numery szły w ostatnią Swoja drogę ,,,smutne ,,,,pozdrawiam
bazyl_prost Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 można napisać fascynującą książkę o kodach kreskowych
Magda_Tara Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 ojeeej widzę że nie cierpisz matematyki, jak ja, ale żeby aż taaaaaaak? :D wyróżnia Cię świadomość. a co mają powiedzieć Chińczycy? dobry oryginalny temat jednak jest w Tobie coś z zaprzeszłości :)))))))))
ecco sono Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Stajemy się bezimienni, bezduszni i bez pragnień......pochowani za kodami, cyframi, laptopami.....ale to wciąż my.........i sami to sobie robimy.....
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dygresję faktycznie sad but true pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie można
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego?, naście lat temu pisałem maturę z matematyki i nawet zaliczyłem na 5:)) a peel to nie wiem może i nie;) a to by ich zliczył;) dziękuję za komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... w sumie tak, chyba tak jest i wiesz co, chyba jest z tym nam dobrze dzięki za słowa i kropki pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D naście lat temu? che chezaliczona matura na 5! no nie wątpię :)))))))))
krzysztof marek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 ciekawy przekaz. numery tu numery tam, przyporządkowanie, rozliczanie. konkretnie skojarzyło mi się z wyceną usług medycznych przez aparat państwa. pod sznurek, tak samo, nie ma że boli... i czy się jest czy nie, no co za różnica...? pozdrawiam serdecznie Panie Biały!
Pan_Biały Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za spojrzenie z innej strony i podzielenie się interpretacją pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi