Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 można wiele dobra uczynić lecz zło przychodzi łatwiej wypiera się dla siebie szuka mąci i miesza łaskocze kusi i mami plącze i mota oczy najczęściej otwiera zbyt późno zamknięte
Magda_Tara Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 lecz źle przychodzi łatwiej a najłatwiej odwrócić oczy otwarte tak zrobiono na Woli w Warszawie mądry, ważny wiersz :)
Judyt Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 zawsze można otworzyć(: Sylwestrze, smutajesz.. J. serdecznie
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 dzięki Magdo :) Judyt, ale z uśmiechem ;) serdecznie pozdrawiam Panie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Mam nadzieję, że to nie była stracona chwila :) Odkłaniwuje się :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tę chwilę da się porównać tylko do poranka nad Adriatykiem :)
Oxyvia Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Sylwestrze, jeśli mogę być szczera, czytywałam znacznie lepsze Twoje wiersze. Ten jest taki... naładowany komunałami. Wybacz. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znacznie latwiej zaniechać niż czynić dobrze bez trudu wychodzi złoczynienie zamotać poplątać szukać satysfakcji z siebie lecz zło dobrem zwyciężać to wciąż krzyżować pyszłka w samym sobie dla wielu poprzeczka nie do przeskoczenia to moja osobista reflesja po lekturze Twojego wiersza :):) serdecznie pozdrawiam Sylwestrze - Krysia
Fly Elika Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 przybyłam tu w wolnej chwili, ściągnięta czy aby tylko słowami Krysi i wyrażeniem niedowiary :))) jest ta stanowczość oraz jej potrzeba :))) też tutaj chciałabym coś więcej posłuchać przy okazji o pokonywaniu poprzeczki :)) ((hmm ?)) Sylwestrze serdecznie
kuba skawa Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 oczy najczęściej otwiera zbyt późno zamknięte Wieloznaczne i niegłupie. :)
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorki, ale też odnioslam takie wrażenie pozdrawiam ciepło
Pan_Biały Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zbyt dużo zbędnych słów, które niewiele wnoszą, przez co przegadujesz za mało na dobry wiersz ale pierwsza strofa niezła pozdrawiam r
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-o! :))) to nie wiem co mam napisać ;) kłaniam się ponownie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie szczerość jest jedną z najważniejszych cech, wiec dla mnie wręcz pożądana. Mogę być za nią jedynie wdzięczny :). Co do oceny. Od pewnego czasu nie ma dla mnie rzeczy zupełnie oczywistych, ale rozumiem Twój odbiór. Dużo zdrowia Ci życzę :).
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i nie dla samej przyjemności żyje człowiek niby wszystko tak oczywiste a ogrody zła kwitną wokół wypielęgnowane dzięki za transformację pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za przybycie, czytanie i... niezwykle tajemniczy dla mnie komentarz :) Odwzajemniam serdeczności i dużo ciepła życzę :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wyciągnięcie istoty i za jej pochwałę. Cały problem w tym, że, odnoszę takie wrażenie, te oczy bardzo często nie otwierają się nigdy. chociaż w naszym, czysto ludzkim rozumieniu. Bo co dalej, tego ponoć nikt nie wie. Ponadto, odnoszę wrażenie, że otwarcie oczu jest bardzo często w znikomym stopniu zależne od ich posiadacza, a często nawet zewnętrzna presja na nic się zdaje. Nisko się kłaniam i pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorki, ale też odnioslam takie wrażenie pozdrawiam ciepło No cóż, gusta nie podlegają dyskusji :), a ja nie będę się upierał przy tym, że ten wiersz zmieni świat ;) Bardzo się cieszę z wizyty i gorąco pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. osobiście skłaniałbym się ku ostatniej :), ale cieszy, że chociaż pierwsza przypadła. dzięki za komentarz serdeczności :)
Rekomendowane odpowiedzi