Judyt Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 choć mróz ściska w gardle ciepłem rozpalonych otwartych tam umilknie twoja rana i smutek weź sweter dziurawy staraj się uruchomić w sobie ciepło które nosisz gdzieś blisko tam odkryj spadające śnieżynki jak ofiarowanie proste na całą drogę a nie pół tyle mogę ci powiedzieć zbłąkany nawet jeśli sam siebie nie nazywasz
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Ładne to "ofiarowanie" - Zbłąkany! Czysto, kulturalnie "pseudonimujesz", Judyt. Pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Ładnie i optymistycznie. Swój wiersz obdarowałaś "mocą"! Pozdrawiam serdecznie Judyto :)
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Aniu za chwilkę, wstąpienie, że zechciałaś, bardzo mi miło, a tak pisankuje jeszcze daję radę ciut (: J. serdecznie i cieplutko człowiek taki zwykły jestem:)
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysztofie, ano starałam się.. jak potrafiłam bez cudzysłowu:) J. serdecznie(:
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 podoba się całość ładnie i madrze napisana szacuneczek be
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Przeczytałem kilka razy, nie żałuję, warto. Jutro też wrócę. Pozdrawiam Krzysiek
Zbyszek_Dwa Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Również czytałem kilka razy jest w tym wierszu coś... i nawet wzruszającego i ciepłego za razem Pozdrawiam Judyt :)
teresa943 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 ładnie Judytko, piękne przesłanie z "ogrzewającą" mocą dla...każdego :) cieplutko i serdecznie - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 a choćby i dziurawy! ładnie i cieplej się w gardle robi :))
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Drogi Ty(: za wstąpienie przede wszystkim..J.wzajemnie, mądrość nie pochodzi jedynie od człowieka
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jak się robi rzeczywiście i w gardle także to fajnie(: dziękuję Magdo za wstąpienie bardzo, sama jakoś tak padam ze zmęczenia i czasem nie mam sił pochodzić, poodwiedzać innych czytelników/forumowiczów\choć czytam, nie zawsze śladuję,J. serdecznie i cieplutko
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu serdecznie za odwiedzinki i dobre słowo, J. (:wzajemnie!
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję bardzo Zbyszku za czytanie! wzruszające to jest takie śladowanie jak m.in. Twoje; i jeśli wzrusza to tylko po coś, J. serdecznie(: i cieplutko
andrejch Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 tyle mogę ci powiedzieć zbłąkany nawet jeśli sam siebie nie nazywasz
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysztofie, bardzo się cieszę, że jesteś i masz chęć powracać; nie wiem co powiedzieć, może po prostu: J. serdecznie i cieplutko(:
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i Tobie andrejch także dzięki wielkie z serca za śladowanie pod tym i owym; oraz za czystą prawdę, J.(: (mm..strony robisz widzę, mm..powinnam się zastanowić nad zrobieniem w przyszłości swojej z takimi różnymi bajdurzakami(; tylko nie wiem czy mnie na to byłoby stać)
Rekomendowane odpowiedzi