Józef Bieniecki Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Na platformie starej zdrady, Znów w powodzi słów się gzije. I nieważne kłamstw przykłady, Bo te stare są niczyje. W oczy kole propaganda, Przystrojona frazesami. Prezydenta awangarda , Koli w oczy bilbordami. Tusk już pierwszą ma pozycję, Na bilbordzie prezydentem. Winni skazać na banicję, O Ojczyżnie mówi z wstrętem. Cimoszewicz stary kłamca, Można zrównać go z piskorzem. Więcej miewa z przebierańca, Lepiej wysłać go w przestworze. A prawica pokłócona, Raz po raz do oczu skacze. Do rządzenia nie stworzona, Winna czyścić raczej sracze Wielu Ruskich i Germańców, Wszelka swołocz i paskudztwo. I masońskich wprost odmieńców, I żydowskie nań dowództwo. Państwo szczurów,przebierańców, I szubrawców i zasrańców. Józef Bieniecki
Gość Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaangażowany Poeto, nie używaj nazwisk, bo wytoczą Ci proces... Podoba mi się o prawicy! Pozdrowienia.
Ela_Ale Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Za niskie poziomy takich wierszydeł na procesy. Na trawę...
Gryf Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Panie Józefie jam jest pobłażliwy Lecz czytając ciebie jestem nieszczęśliwy Odpuść sobie trochę, popraw swoje pióro Od takiej poezji robi się ponuro Szanuj polski język, nie plam go rynsztokiem Brzydkich słów potokiem...
Dyziek_ka Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Nie lubię nikogo obrażać, ale mam wrażenie, że co jakiś czas myli Pan tabletki
Józef Bieniecki Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 -czy wy wiecie coś o wolności słowa,chyba nie-jak bym chwalił bym mu i im ubliżał-współczuję j. bieniecki
Dyziek_ka Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dobrze sam chciałeś …. Wolności słowa nie wolno mylić z rozwolnieniem To, jak piszesz, jest mierne, ale to da się wytrzymać. To forum nie służy do leczenia jadem.Tutaj cieszymy się pięknem naszego języka. Boję się że jak już wszystkich wypuścisz ze „sracza”, sam pójdziesz podetrzeć się flagą. Nie wiem po co to piszę. Tak nic nie zrozumiesz.
Ela_Ale Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Dyziek -świetnie! Takie "coś" trzeba jednak piętnować. Panie juziu - o wolności słowa wiemy więcej, niż się komuś wydaje. Poza tym - to nie są słowa.
Gryf Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Moja klawiatura jest zbyt dla mnie cenna, więc nie będę jej marnować na odpowiadanie panu. Z nieukrywaną niechęcią, Gryf.
Gość Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 o prawie głośno krzyczy ze słowami się nie liczy "Państwo szczurów,przebierańców, I szubrawców i zasrańców." Widać Pan Józef żyje na księżycu bo z pewnością nie uważa się za szczura, przebierańca, szubrawca ani zasrańca. Ale kim ja jestem, skoro moje miejsce jest tu? A Wy?
Rekomendowane odpowiedzi