Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 jak licha struna zniszczony włos wciąż nadto czujna nadto czuła na srebrny głos księżyczny głos więc wpuszczam Cię w srebrną szczelinę i chłonę świtu srebrny blask dopóki jestem zanim minę póki nas nie rozłączy brzask zostajesz we mnie czuły drogi podsycasz zmysły karmisz krew splątane słowa nuty drogi gaszą pożogę goją gniew więc wpuszczam Cię przez głodne usta źrenice większe i błyszczące zostań bez ciebie noc wychlusta za późnym czerstwym bezmiesiącem
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Pewnie było w warsztacie, ale dawno...
Magda_Tara Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 pamiętam to tytuł taki znajomy a wiersz piękny, też tak chcę rymować! ale ja poetka nie jestem, Para :D już Ci kiedyś napisałam żeś POETKA! żeś!!!!! buziak!
krzysztof marek Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Aniu, Aniu!!! czarujesz :) "zostajesz we mnie czuły drogi podsycasz zmysły karmisz krew splątane słowa nuty drogi gaszą pożogę goją gniew" pięknie ta strofa i cały wiersz piękny! jejku :))) pozdrawiam cieplutko i na pewno wrócę podelektować się Twoim wierszem :)
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Tarko, serdeczności, Ty mi zawsze plastrem miodu! TWA Para:) Całusek!
Anna_Para Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Krzysiu! Czary - mary, czary - mary! Boziuniu, żeby bardziej "czary", "mary" - mniej! A że tak Ci się podoba, to Ci powiem: Kochany jesteś! Oooo! Cieplutko pozdrawiam, Para:) I wracaj do moich wierszy, wracaj!
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Ty to potrafisz Aniu!!! Rozmarzysz, rozkołyszesz, przyciagasz magnesem ...wierszy. Pod wierzchnią warstwą ludzkich niespełnień zawsze odkrywam u Ciebie ...drugie dno...dużo, dużo głębsze niż to pierwsze :))) ale to hehe, przemilczę :))) Zauroczona pozdrawiam najcieplej - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 oj podsyca... a krew chyba przekroczyła już dozwoloną prędkość :) ślę ciepełko
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Krysiu...ciii, nie wydaj mnie! Ty to wiesz:) A tak serio: bardzo mnie cieszy, że odnajdujesz w moich wierszydełkach drugie dno, i co tam jeszcze! Dzięki za "zauroczona". Wdzięczna, pozdrawiam zawsze cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Grażynko, mam nadzieję, że to znaczy: podoba mi się ten wiersz:) Serdeczności, Para:)
bestia be Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Podoba się wiersz w całości , a więc zbędne dopowiadanie szacuneczek be
Anna_Para Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Besiu: Serdeczne dzięki za "w całości". Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi