Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 wygładzone do połysku powierzchnie tak znane Bóg nad nami czuwa nie prawda zawsze inaczej być powinno nam brzmieć nigdy nie dotykam twojej prawej ręki w malignie zakładanie nogi na nogę wyglądać może zawsze inaczej „być albo nie być” słyszę noże ostrzysz wciąż wyobraźnia podpowiada nie odwracaj się
Judyt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 bolesny wiersz że tak ujmę Krzysztof mnie się podoba, szkoda tej z nożami zacięta jest..niedobrze, twarde serce tyle o ile naskrobałam, mykam... chociaż pochodziłabym sobie jeszcze po innych wierszach J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Krzysiek!!! w tej "pieszczocie" straszny ból!!!noże ostrzysz wciąż wyobraźnia podpowiada nie odwracaj się łatwo powiedzieć "nie odwracaj się", kiedy "tamto" wciąż tkwi jak sztylet w sercu przejmujący ten Twój wiersz i napisany SUPER! *D serdecznie i ciepło - Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jakaś złośliwa ta pieszczota ,,,wszystko co powinno wyglądać w taki a nie inny sposób wygląda nie tak , miało być inaczej...? popraw jesli sie mylę ?
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysia mówi za mnie Krysia wszystko wie boli...jak boli ale przestaje gdy się chce :)) ja go obchodzę tak od dni dwóch, co najmniej bo się boję ruszyć - wiersza tego :)) bardzo taki KKK
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 pozytywnie zakręcone przesłanie podoba się serdecznie be
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miał być trochę żartobliwy, ale jak zwykle nie wyszło.;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za dużo pieszczot może stać się torturą. :)) Dzięki Krysiu za dobre słowo. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być inaczej, a złośliwe pieszczoty naprawdę denerwują bardzo. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysia mówi za mnie Krysia wszystko wie boli...jak boli ale przestaje gdy się chce :)) ja go obchodzę tak od dni dwóch, co najmniej bo się boję ruszyć - wiersza tego :)) bardzo taki KKK Nie boli może jak ostre noże kucharz natchniony ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o to właśnie chodziło. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi