Judyt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 ciekawa to forma nie powiem(:J. serdecznie Krysiu
Oxyvia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ładny wiersz. Pełen wyrzutów do Wszechmogącego. Mam takie same odczucia (chociaż już nie wierzę w jego "człowieczość"). Buziaki, Krysiu. PS. Monika Gromala to nie Grażynka. ;-)))
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Nata. Cieszy mnie Twoje "tonięcie" :) Technicznie 8/9 a w ostatniej 9/9 / rymy niedokładne celowo / średniówka - wydawało mi się, że rygor obowiązuje w 13-zgł i więcej (taką uwagę miałam swego czasu od kogoś tu na forum, kto rymuje doskonale) / ten "drobiazg", który rozczarował (przykro mi :) dla peelki jest najistotniejszy ...egzystencjonalnie, ona prosi o konkret, a skoro prosi, to znaczy że wierzy w możliwość spełnienia (nikła, ale nadzieja) Ogromna radość, że pomimo pewnych niedociągnięć, wiersz Ci się podoba. Dziękuję. :))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bolku, bardzo dziękuję za pozytywny odbiór i wierszowany komentarz (trafiony w 10!) :):):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy "ciekawa forma" a najbardziej Twoja obecność :) dziękuję Judytko :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja pozytywna opinia i zrozumienie dla mnie jak balsam :) / różnie to bywa z wiarą, ale widocznie peelka wciąż wierzy w "człowieczość", skoro zwraca się tak po prostu i ufnie jak dziecko / Dziękuję, Joa. Odwzajemniam buziaki :):) Krysia PS. Jak moglam taką gafę? ech, ten pośpiech...dzięki za zwrócenie uwagi ;-)
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 wiersz jak zawsze wspaniały zakończenie SUPER i już nic nie dopowiem szacuneczek be
teresa943 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o jak miło w niedzielne popołudnie "spotkać" pod wierszem Bestię, witaj :) skromny i szarmancki jak zawsze krótko - "wspaniały...super" / no cóż? moglabym zapytać: kawa?herbata? ale sam rozumiesz...wirtualnie mogę tylko powiedzieć d z i ę k u j ę! :):):) serdecznie i ciepło - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 jak pięknie się modlić umiesz, Krysiaczku! a ja tak: boziu kochana pozwól tak pisać jak Krysiak! z wieczora aż do rana wiem że śpię nocą! nie pytaj po co napiszę i wymodlę może posłuchasz spełnisz życzenie wiesz jakie... tak to by ulecieć ptakiem :))))))))
teresa943 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taraczku, toś przeszła wszystkich :) tak modlą się dzieci bozia ciszą kołysze a dzionek jak skowronek śpiewa Magdusiowy talent na chwałę bozi za wszystko za pola zielone wersami upstrzone za tych co piszą sercem ku pokrzepieniu za braterskie więzi różnorodnej poezji i za naszą przyjaźń niech Ci poszczęści i ptakiem uniesie wysoko będziemy bić brawo :)))))) serdeczności - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Krysiaczku, Krysiaczku...i co ja mam odpowiedzieć :)
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, Krysiaczku, Krysiaczku...i co ja mam odpowiedzieć :) nic nie musisz, po prostu fajnie, że jesteś Magduś, moja Ty :):):)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 ostatnia strofa rewelka a ja dodam stale czekamy wypatrujemy ot może jakiś znak na niebie a przecież cuda są na ziemi gdy się rozejrzysz wokół siebie pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Jak ja lubię Twoje "dodatki"!!! D z i ę k u j ę! :):) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi