gabriel p. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 na wyspie z zielonych łez zwiedzam inne wymiary z talerzem pychy w dłoni lazur morza słońca blask zlewają się w czerwień dni wyciętych z kalendarza zaraz będzie kiszek twist w rytmie skurczy żołądka zimny pot pokryje drink z tęczowym parasolem beznamiętnych refleksji przegram z trzęsieniem ziemi tonąc w lawie głupoty własnego istnienia po co brać by widzieć sny
Monika_Gromala Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przegadane i naciągane do granic możliwości. Jestem na nie.
Pan_Biały Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie jest dobrze gp zbyt dużo tanich chwytów czekam lepszych czasów a co do tytułu - to zawsze warto pozdrawiam r
gabriel p. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a pewnie, jak każda narkomańska wizja ;-) dzięki, że się chciało kliknąć :-) pzdr
gabriel p. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet dla tanich chwytów? ;-)))) wiem, że skromnie tu, ale jakoś tak wyszło szydło i mi kazało. dzięki za komentarz. pozdrawiam
kuba skawa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Za wysoko "licytujesz" swoje liryczne obrazki, są przerysowane.
kasiaballou Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 b.słabo ale pozdrawiam :) kasia.
gabriel p. Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ta tęczowa parasolka ma za dużo kolorów ;-) powychodziły za linie. dzięki za komentarz. pzdr
gabriel p. Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zawsze musi być b. dobrze ;-) pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Gabrielu, chyba wiersz był w warsztacie, o ile pamięć mnie nie myli, komentowałam / wydaje mi się, że zarówno prostota treści jak i forma wiersza wiernie oddają stan peela, jego monolog z samym sobą jest ostrzeżeniem (przestrogą) dla innych ...zmusza do zastanowienia, "czy warto?" dla tych krótkich kolorowych wizji przeżywać potem koszmar "twista" w żołądku / wydaje mi się, że "słabość wiersza" jest zamierzona przez Autora dla podkreślenia klimatu, ale mogę się mylić... serdecznie pozdrawiam :)) Krysia
gabriel p. Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tandeta była zmierzona. ale przecież nie wszyscy muszą lubić to co autor. dzięki Krysiu za ponowne odwiedziny i ciepłe słowa :-))))))) ściskam kończyny :-)))
teresa943 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tandeta była zmierzona. ale przecież nie wszyscy muszą lubić to co autor. dzięki Krysiu za ponowne odwiedziny i ciepłe słowa :-))))))) ściskam kończyny :-))) miło, że udało misie podpatrzyć Autora :))) a te kończyny uściskujesz, to niby które? :))) bom trochę skonsternowana...ale, co tam ... pozwalam...wirtualnie :-) zostanie między nami ...wieszopisami na forum :)) "trzym się" cieplutko!!!
gabriel p. Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, tandeta była zmierzona. ale przecież nie wszyscy muszą lubić to co autor. dzięki Krysiu za ponowne odwiedziny i ciepłe słowa :-))))))) ściskam kończyny :-))) miło, że udało misie podpatrzyć Autora :))) a te kończyny uściskujesz, to niby które? :))) bom trochę skonsternowana...ale, co tam ... pozwalam...wirtualnie :-) zostanie między nami ...wieszopisami na forum :)) "trzym się" cieplutko!!! chciałem napisać całuję rączki, ale znowu tandetą bym pojechał. to walnąłem kończyny (górne pięciopalczaste). inne nie mnie dane ;-)))) jeszcze raz serdecznie :-)
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Mi się przekaz podoba, gdyż barwny obraz z ciekawymi metaforami ,,po co brać by widzieć sny" ten tylko wers mnie zastanawia do całości serdecznie be
gabriel p. Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten wers to podsumowanie tych wszystkich barwnych i ciekawych metafor ;-) dzięki za odwiedziny :-) pozdawiam :-)))
Rekomendowane odpowiedzi