Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius ja zawsze doceniam:) w tym czasie co ja, moja siostra była na Cyprze w Pafos, mój brat na czarnej plaży Jardin na Teneryfie w Puerto de la Cruz, najpiękniejszej i zielonej wokół. A siostry cioteczne jedna w Durres w Albanii, a kolejna jest miasteczku Mogan, gdzie nam się podobało, pyszna kawa, kameralna plaża i piękne widoki na Gran Canarii. 
    • @Benjamin Artur Życie znienacka umykasz kiedyś prężyłeś się jak kot dzisiaj jak kulą w płot   ech życie co z Tobą nie tak chciałoby się z Tobą do tańca  a ty nie dajesz nam szans   …może w takiej konwencji spróbuj sam motyw ciekawy warto powalczyć o płynność myśli …przepraszam jeśli uraziłam ale nie taki miałam zamysł pozdrawiam
    • @Proszalny   kanciapa magiczna   titika titikaka titikaka titika titi kaka titi kaka titi jak...titi jak...   szalony bezczas z piórami papug dzikimi tańcami   za siecią pajęczą w zapomnianym lamusie wciąż    czeka na nas drzwi strychu są otwarte możesz    pij czytaj tańcz wbrew przemijaniu zuchwale   titika titikaka titikaka titika titi kaka titi kaka titi jak...titi jak...    
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Można docenić po rozłące.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dla mnie i nad morzem i w Warszawie za bardzo.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...