M._Krzywak Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 bawmy się – jutro będzie wojna już jutro stać nas będzie na gest jutro będziemy mogli uciekać wygodnie przeskakiwać rowy jest powód do radości – świętujmy czas wykreuje nas na bohaterów będziemy mogli denuncjować przyjaciół wreszcie będziemy mogli się bać tak spokojnie – jak nigdy dotąd
kuba skawa Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Myśl podana w przyśpieszonym tempie, po łebkach, ledwie parę słów na opisanie przedwojny, wojny i powojny. Wierszyk sprawia wrażenie niedbałego pretekstu do zaprezentowania ciekawie brzmiącej puenty. To wszystko nie jest takie proste;)
bestia be Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 wiersz ma głębokie przesłanie niby jest prosty ale jednak zagmatwany, gdyż już 2 raz czytam. Mam jedno ale nie pasuje mi ten donos na przyjaciół moze tajne oskarżenie, gdyż to zaprzecza wiary w przyjaźń i jej sens , ale to tylko moja sugestia wiersz podoba się serdecznie be
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 w szybkim tempie fajnie ujęta myśl tak jak w życiu wszystko ucieka w przeszłość, podoba się
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 kuba skawa - oki, następnym razem użyje 6008 słów, powinno wystarczyć ;) bestia be - zawsze najlepiej donosi się właśnie na przyjaciół, niestety... Jadwiga Graczyk - może i tak być... Dzięki wielkie!
kuba skawa Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miała być panorama, wyszła rama... Może być tylko 8 słów, tylko użyj odpowiednich. Oki ? ;)
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miała być panorama, wyszła rama... Może być tylko 8 słów, tylko użyj odpowiednich. Oki ? ;) Nie, bo mi się podoba tak jak jest.
bestia be Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 masz w zupełności rację ale czy to jest jednak ,, Ku radości" to mnie zastanawia serdecznie be
kuba skawa Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miała być panorama, wyszła rama... Może być tylko 8 słów, tylko użyj odpowiednich. Oki ? ;) Nie, bo mi się podoba tak jak jest. Jeżeli wiersz ma się podobać tylko autorowi, to autor może go sobie włożyć do ...szuflady.
Rekomendowane odpowiedzi