Koval_ZNowin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 na łące wdepnąłem w maj był identyczny jak ten dawny jednak bardziej narzeka że nie rozpala tak zaciekawionego świata mówi że się ukrywa przed pijanymi kierowcami autobusów do nieba dawniej miał różaniec i swoje zdanie zapisane konstytucyjnie dziś tylko wiersze
bestia be Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 ho ho bardzo ciekawy wiersz napisany w sposób godny mistrza liryki, gdyż po przeczytaniu pozytywna energia okryła moje ciało serdecznie be
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 no cóż "wdeptywanie w maj? i to jeszcze na łące jakoś ślisko mi się kojarzy ;)) Niedobra metafora, niedobra Pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dziękuję dziękuje:) pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale główną dewizą jest tu hasło " świat to gówno":) pozdrawiam serdecznie:)
krzysztof marek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 przyłączam się do bestii - ciekawie Kovalu. pozdrawiam serdecznie :)))
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 majowo promieniście J. serdecznie(:
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiec dobrze:) pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wzajemnie serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale główną dewizą jest tu hasło " świat to gówno":) pozdrawiam serdecznie:) eee tam, nie zgadzam się! świat jest ok, tylko niektórzy ludzie upodobali sobie "wdeptywanie w kupę" i uznają, że pięknie pachnie; czy muszę jak papuga za nimi powtarzać ich hasło? zgadzam się z HAYQ, ta metafora ciut nietenteges dla wiersza, ale to tylko moje zdanie ... :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale główną dewizą jest tu hasło " świat to gówno":) pozdrawiam serdecznie:) eee tam, nie zgadzam się! świat jest ok, tylko niektórzy ludzie upodobali sobie "wdeptywanie w kupę" i uznają, że pięknie pachnie; czy muszę jak papuga za nimi powtarzać ich hasło? zgadzam się z HAYQ, ta metafora ciut nietenteges dla wiersza, ale to tylko moje zdanie ... :) serdecznie pozdrawiam - Krysia No każdy ma swoje:) pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ale główną dewizą jest tu hasło " świat to gówno":) pozdrawiam serdecznie:) eee tam, nie zgadzam się! świat jest ok, tylko niektórzy ludzie upodobali sobie "wdeptywanie w kupę" i uznają, że pięknie pachnie; czy muszę jak papuga za nimi powtarzać ich hasło? zgadzam się z HAYQ, ta metafora ciut nietenteges dla wiersza, ale to tylko moje zdanie ... :) serdecznie pozdrawiam - Krysia każdy ma swoje:0 pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi