Marek Paprocki Opublikowano 6 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 wyrażne ślady psa wpisane w beton kierują się do wyjścia tymczasem z nieba klucz dzikich gęsi otwiera niejedną wyobraźnię poeta rozważa oba zjawiska i jak to bywa w życiu znów nie wiadomo co lepiej
Wuren Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Skąd ja znam takie dylematy :) Pozdrawiam plusowo :) Wuren
marzenka Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Powiem tylko tyle: swietne!!! Pozdrawiam (równiez plusowo)!! :))
Gość Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam Panie Marku bardzo dobry utwór nie sposób przejść koło Pana wierszy obojętnie...pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Jak ma Pan w zwyczaju - lakonicznie i z pytaniem, na które trudno jednoznacznie odpowiedzieć. Podoba się. A.
Antoni Leszczyc Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Dylemat chciałoby się rzecz odwieczny :) Napisany jednak tak, że się czyta jak coś nowego. Podobało mi się. Pozdrawiam, Antek
Marek Paprocki Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Dziękuję za ciepłe słowa, które zobowiązują.
Marek Paprocki Opublikowano 7 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Dziękuję za ciepłe słowa, które zobowiązują.
Jan Polski Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 "Dziękuję za ciepłe słowa, które zobowiązują." ------------------------------------------------ Wiersz świetny, jednak proszę: Podziękowania na... (chciałem już dać: PW :))) ... maila. Nie róbmy tu spacerów niedzielnych. Pozdrawiam - Jan P.
Dora Leguska Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Panie Marku,dziekuje-wiersz bardzo mi sie podoba..szkoda,ze nie moge go dodac do ulubionych na forum,tyle sie pozmieniało.. pozdrawiam serdecznie Dora
Rekomendowane odpowiedzi