gżegżółka Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Prosi Joanna w Licheniu: - Powiedz mi komplement Heniu! Tak miło By było! - Nie grymasisz przy jedzeniu!
Ania_Ostrowska Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Prosi Ula (Rekowo): - Powiedz mi dobre słowo! Nie było Zbyt miło! - Rozbierasz się czadowo!
gżegżółka Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Raz do chłopaka ze wsi Sromutka - Powiedz komplement! - rzekła Jagódka By było Mi miło. - Sprawnie wyrywasz chwasty z ogródka! Lub: - Dobrze wymyta była wygódka! ;)
Ania_Ostrowska Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 W Sejmie posłanka rzekła: Kolego! Powiedzże mi coś sympatycznego! By miło znów było! - Zapraszam do stołu... okrągłego!
gżegżółka Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Rzekła posłanka: Chcę byś kolego Zapomniał o tym co było złego By już nie było scysji! Zapraszam do komisji! ...jako głównego podejrzanego
Ania_Ostrowska Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Obruszył się poseł okrutnie: W komisji najgorsze są trutnie! Niemiło by było miast komplementów mieć kłótnie!
gżegżółka Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Powiedział mąż: "Jak ten czas szybko leci! Wraca żona dom czystością nie świeci!" By było Jej miło Zamiótł pod dywan raz-dwa wszystkie śmieci
Ania_Ostrowska Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Przykładna żona pyta: Kochanie, czy mam do łóżka podać śniadanie, by było ci miło? - A potem? - Potem ty zrobisz pranie! PS. gżegżółko, jaką masz właśnie pięknie okrągłą liczbę postów 8888 :) Gratuluję! Ania
gżegżółka Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykładna żona z Gwadelupy Sprząta pierze gotuje zupy. By było Jej miło Mąż wychodzi wtedy z chałupy Dziękuję, Paweł :)
Ania_Ostrowska Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Przykładny mąż (Chiny) Dzień w dzień znosi liny Żonie Bo nie Miłe jej praliny
hmmm Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Bo zupa była za Coś się Kasi pomyliło Soli za dużo wrzuciło By było miło Stach tym razem nie dał w ryło Alternatywnie (wyższa forma uprzejmości): Tym razem Stach sobie dał w ryło
gżegżółka Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jeden mąż w gminie Chęciny Gdy świętował urodziny Szepnął żonie: - To tort? Oj nie Smakuje jak mamusiny!
Rekomendowane odpowiedzi