andrejch Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Jak odnaleźć siebie pośród krzyku fal? Jak znaleźć to czego ciągle brak? Zgubiłem siebie gdzieś na początku Schodach pełnych tęczy Rozpadło się … Przez omyłkę zostawiłem dusze w jakimś zakątku. Kim jestem - co jest nie tak? Gdzie ten upragniony świat Do którego każdy zmierza tak. Dziś gdy przyszłość jest każdemu znana Nie zmierzamy do upragnionego … Gdy wiemy co się stanie na co nas stać Nie pełnią pracujemy Wyłuskani ludzie- odszczepieńcy. Nigdy swych marzeń już nie spełnią.
krzysztof marek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 "Kim jestem - co jest nie tak?" myślę że wszystko jest "tak". świat jest tuż obok, duszę można zabrać z zakątku i popracować - pełnią. pozdrawiam serdecznie :)))
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 jak odnaleźć siebie- odwieczne pytanie, pod skorupą wielu- " odszczepieńców" jak Autor pisał, moim zdaniem także znajduje się dusza nawet pod przykrywką ubioru , makijażu itp. J. serdecznie
bestia be Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 bardzo ciekawe przemyślenie podoba się serdecznie be
andrejch Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 dzieki wam za komentarze... ;)
Rekomendowane odpowiedzi