Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Spijam uśmiech z Twojej twarzy sycę się słów Twych oddechem, swym spojrzeniem tyle razy wielką sprawiasz mi uciechę. Ty mych żądzy pokuszeniem znów ogniki te masz w oku czuję miła błogie drżenie, czuję ciepło Twego wzroku. Już nic dla mnie nie istnieje cały świat w głowie wiruje ja już cały promienieję w sobie te motylki czuję. Wyszeptać nie mogę słów czekałem na to spotkanie, jesteś taka jak ze snów jesteś moje-pożądanie.
Oxyvia Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Fajna piosenka pożądaniowa. :-) Chociaż chwilami łamie się rytm. Trochę bym dopracowała pod tym względem.
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jako wiersz biały mógłby jeszcze być do poczytania. Pozdrawiam :).
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Nie za dobrze, niestety. Pozdrawiam - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. muszę się zgodzić z tym komentarzem - radzę pochodzić na warsztaty literackie lub samemu poczytać na temat pisania wierszy rymowanych pozdrawiam Jacek
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wszystko się kupuje.Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przeczytanie. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki że zajrzałaś będę się lepiej starał. Pozdrawiam:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. muszę się zgodzić z tym komentarzem - radzę pochodzić na warsztaty literackie lub samemu poczytać na temat pisania wierszy rymowanych pozdrawiam Jacek Dziękuję za szczere rady. Pozdrawiam:)
Nata_Kruk Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Adresatce wiersza można chyba pozazdrościć... ale wiersz sam w sobie, wg mnie, do poprawki. Pozdrawiam... :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za szczere podpowiedzi. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi