zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jako ledwo głupi, mądrze pod sufitem masz a już poleciało w las bardzo miło, że wpadłeś, ściskam życzę WAm zdrowia, radości, marzeń spełnienia - całej trójce:))))
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Panie Biały, HAYQ bardzo dziękuję, za życzliwość i Noworocznie ściskam życząc zdrowia i szczęścia:)
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Noworocznie i nie tylko! To każdy dzień, tak z nami się droczy, zaskakuje ale i cieszy. Może dlatego, nasz byt jest taki piękny? Wiersz pełen uroku i mądrości, buziakuję i winszuję - baba
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BABO I tWOJE SŁOWA TCHNĄ MąDROŚCIĄ dzięki bardzo, miłego każdego dnia Roku :)
Oxyvia Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, Stasiu, wiem nie od dziś. :-) Niedługo będziemy pisać identyczne wiersze. ;-))) choinka, Jo, posądzą nas o plagiat :P ale wiem, że tak nie będzie, bo ja gadam za dużo .... cmook z chichotem Przecież ja gadam ze trzy razy więcej! :-* :-)))
zak stanisława Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. choinka, Jo, posądzą nas o plagiat :P ale wiem, że tak nie będzie, bo ja gadam za dużo .... cmook z chichotem Przecież ja gadam ze trzy razy więcej! :-* :-))) no to ...masz babo placek :P :*
Bernadetta1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwsza Stasiu wersja:):),,deszczowe dni krystalizuja''cudne:)cmok:)
Baba_Izba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Mnie też lepiej pierwsza, może pomyśleć ewentualnie o tym:"niedoskonałe kroki jak głupie ćmy prowadzą w światło obszar przesiąknięty niezrozumieniem", aktualnie nic mi się na myśl nie nasuwa. Na razie, cmokam - baba
a._mrozinski Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Bardziej podoba mi się druga wersja, jest jaśniejsza. Arek
teresa943 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 spóźnialska to ja :), ale jestem i to za pierwszą wersją :) bardzo mądrze prawisz na początek roku, powiem nawet...przekonująco, choć wieloznacznie...w drugiej jest wszystko jasne... serdecznie pozdrawiam Stasiu - Krysia
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 no no..nie spodziewałabym się P.Stasiu, ładnie z tym zrozumieniem, J.serdecznie
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 kochani, bardzo dziękuję, powiem szczerze, że mnie osobiście też pierwsza leży... ale jak sami widzicie gusta są różne, więc.....Bernadetko, Bbo Izbo, Arku, Tereso, Judytko, ściskam noworocznie i zdrówka najlepszego :)
Rekomendowane odpowiedzi