Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 -> [color=#736AFF]nie wyobrażasz sobie bieżącego tygodnia, miesiąca, roku ;)[/color] [color=#348017]Happy New Year 2010 :)))[/color]
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 www.youtube.com/watch?v=Zw1vvGYHQBw
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 hehehe wieeeeeeeeeeesz bez czego!!!!!!!!!!!!!!!! Agaciul! powtarzać nie bede!!!!!!!!!! dziś wierszyk dla Cię na P!!!!!!!!!! luknij se jak zdanżysz! przed baletami! :)))))))))
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wybieram dzisiaj, że tak powiem, dźwięki natury, na początek rechocząca Magda :D
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 ale o co chosi ? nie ma tam wierchołka ani M. ani A. :( Nie baluję, tylko chciałam muzy posłuchać z tymi, którzy zostają w domu jak ja. Poczytać też zdążę a jakże ;)
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 www.youtube.com/watch?v=UOQ40DqGZ5A&feature=related jak tak to masz! Agacia! tylko do nogawki doczekaj! buziak! to się bawimy na orgu!
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co robisz, Miły! nie zapomniałbyś tego do końca życia! :D :D
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierchołek A.? takie dziwo nie występuje w naturze - wymarły gatunek :D
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co robisz, Miły! nie zapomniałbyś tego do końca życia! :D :D a byłoby to bardzo krótkie życie
Patryk_Nikodem Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja nie wyobrażam se dzisiejszego balu bez tego i tym podobnych www.youtube.com/watch?v=pq9sTR1PKqM ;) pzdr
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to tylko patrzeć aż Marcinek wybuchnie ;) (o ile nie musi do pracki) Do nogawki tak !:) Do północy też. Nocne Marki bez problemu dotrwają do tej wiejkopomnej chwili :)) Dzięki Maguś - zapodawaj bez ostrzeżenia wsjo co Ci w przeponie gra i nie tylko ;)
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a przepraszam, co Pan Bubak przez to rozumie? 1. że mój śmiech zabija? 2. że mój wiek zabija i na krótko ten śmiech jakoś? 3. że chory jest na chorobę równie nagłą, jak nieuleczalną? czy: 4. że jakiś inny powód?
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a przepraszam, co Pan Bubak przez to rozumie? 1. że mój śmiech zabija? 2. że mój wiek zabija i na krótko ten śmiech jakoś? 3. że chory jest na chorobę równie nagłą, jak nieuleczalną? czy: 4. że jakiś inny powód? że to wprost niezapomniane przeżycie :D
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wierchołek A.? takie dziwo nie występuje w naturze - wymarły gatunek :D nie wierzę ;P
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W rewanżu dla Patyka, na zachętę Marcinowi, dla przypomnienia fanom różnym takim ;)) www.youtube.com/watch?v=MKPvSdqlshw
Magda_Tara Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na krótkie życie no tak..zapomniałam żeś Pan Poeta :D spadamy bo to strona Agaty! sorry, Agaś że nie na temat :*
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Bez takich mi tu ucieczek proszę ;) To jest w końcu ta impreza czy ni ma ?, bo jak ni ma to chłodzę procesor ;) Ostatnio dochodził do 80*C - a to nie byle co. Chyba trzeba przedmuchać, albo zanurzyć radiator w jakimś wyskokowym płynie ;)
adam_bubak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 się wróci, najpierw sałatka sałatka to w tej chwili rzecz święta :D
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak widomo, u mnie przystawki już gotowe, teraz coś na gorąco, pamiętasz? www.youtube.com/watch?v=8khIEtd5ANs
Agata_Lebek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 ...i jeszcze jeśli chodzi o tą Daniel, to Pati przekaż życzenia i pozdrowienia sylwkowo newyearowe ;)
Rekomendowane odpowiedzi