Pan_Biały Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) sprytne! udało ci się ;P allons y, zatem! :))))))))) czasem sie mi uda błysnąć intelektem;):)
Pan_Biały Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może i o raju, fajna interpretacja polana polewą w słodzie;))) :)) najlepszego r
Magda_Tara Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) w twój intelekt nie wątpię kretyn nie pisałby wierszy takich udało ci się raczej z sytuacji wybrnąć z pieprzem uśmiechnij się w końcu, bracie :))
Pan_Biały Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) w twój intelekt nie wątpię kretyn nie pisałby wierszy takich udało ci się raczej z sytuacji wybrnąć z pieprzem uśmiechnij się w końcu, bracie :)) a z czego tu się śmiać w sumie uśmiech nie zaszkodzi, patrz:) pozdrawiam terapeutkę;) najlepszego Madziu r
Magda_Tara Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sumie nie :) oglądamy te same filmy, ale śmieszy nas co innego pewnie :(
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 po przeczytaniu nasuwa się taki podmiot lityczny: może typu dres, tak mi to w rytmie jakiegoś hip hopa czy jakoś tak zabrzmiało, przynajmniej użyte w wierszu wyrażenia tak mi o tym świadczą,widziałam lepsze Autorskie, J. serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Po Świętach wydatki, fakt! Peel się martwi a i mnie przypomniał; wszelkie ubezpieczenia i opłaty bieżące zaraz po nowym, kicha! No i powiązało mi się pięknie z "wnętrznościami wieloryba", ale przypominam, że są pod ochroną (wieloryby, nie wnętrzności)! Ty chyba na każdy temat umiesz napisać wiersz (to pochwała), pozdrawiam serdecznie - baba
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hip-hopa nie słucham - nie ta generacja a w dresie to nawet po domu nie chodzę a tym bardziej wyrzucić śmieci ale dzięki za czytanie - interpretacja oczywiście dowolna, ale sorry przesadziłaś J. pozdrawiam i do lepszego mojego napisania czołem r
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za dobre słowo Babo:)) najlepszego życzę i uregulowania należności:)) w sumie to i mnie to czeka, psia krew;) pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hip-hopa nie słucham - nie ta generacja a w dresie to nawet po domu nie chodzę a tym bardziej wyrzucić śmieci ale dzięki za czytanie - interpretacja oczywiście dowolna, ale sorry przesadziłaś J. pozdrawiam i do lepszego mojego napisania czołem r tylko interpretowałam wiersz na swój sposób,bez ubliżań itp.,J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi