Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marcin chyba poszedł na drugą zmianę do pracy ;) Niepokojąca ta akustyczna gitara w Twoim utworku Patyku ;P , właśnie słucham kolejnego pt. "Ghosts" - jeszcze bardziej nastrojowy. Tematu przewodniego nie ma to i lepiej ;) Każdy pokaże co mu tam w (...) gra. Pozdr. ;) Skąd wiedziałaś? A tak się domyśliła ;) Wreszcie jesteś, bo ja sama nie wiem jak się poruszać po tych polach minowych ;) :D
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 W związku z tym co się dzieje u mnie za oknem i także dla Magdy Tary: www.youtube.com/watch?v=LjDGhZnOJxM www.youtube.com/watch?v=PbuByYZtFy0
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) Ulice jak stygmaty Styropian Koncertówka 1&2
Espena_Sway Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, rozumiem, nYkt ciE niEee koffA a Wshyyyyscy soM źlyyyy. P.S. zakochałam się w "Another Brick in the Wall" gdy miałam osiem lat. do dziś rozwijam ową miłość :P.
Marcin_Erlin Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha, rozumiem, nYkt ciE niEee koffA a Wshyyyyscy soM źlyyyy. P.S. zakochałam się w "Another Brick in the Wall" gdy miałam osiem lat. do dziś rozwijam ową miłość :P. Niepfrafta. Ja jestem zarypiasty...
M._Krzywak Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mła pamięta o zespole Kontrola W: www.forum.80s.pl/viewtopic.php?t=3295 A "Madame" czy "Made in Poland"... To były czasy :) W tym momencie dla mnie ogólnie alternatywa to taki dość specyficzny plastik, chociaż na upartego kilka fajnych zespołów znalazłoby się.
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ludzie, a kto pamięta to : www.youtube.com/watch?v=4To3mUNPNME !!!!!!!!!!????????????
M._Krzywak Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo to: www.youtube.com/watch?v=CYa3tD4EhGg o ile się nie mylę, pierwszy zespół, który zagrał punka w Jarocinie (nie mylić z pierwszym punkowym zespołem). A chyba pierwsza taka muzyka pojawiła się w Warszawie - Walej Dżedżej bodajże grał w przejściach podziemnych. A co jeszcze - Kołobrzeg i Ustrzyki...
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo to: www.youtube.com/watch?v=CYa3tD4EhGg o ile się nie mylę, pierwszy zespół, który zagrał punka w Jarocinie (nie mylić z pierwszym punkowym zespołem). A chyba pierwsza taka muzyka pojawiła się w Warszawie - Walej Dżedżej bodajże grał w przejściach podziemnych. A co jeszcze - Kołobrzeg i Ustrzyki... Michał litości ..... ;)
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo to: www.youtube.com/watch?v=CYa3tD4EhGg o ile się nie mylę, pierwszy zespół, który zagrał punka w Jarocinie (nie mylić z pierwszym punkowym zespołem). A chyba pierwsza taka muzyka pojawiła się w Warszawie - Walej Dżedżej bodajże grał w przejściach podziemnych. A co jeszcze - Kołobrzeg i Ustrzyki... albo to : www.youtube.com/watch?v=2_-3AepufWA :DDD www.youtube.com/watch?v=vAiMMGLLKO8
M._Krzywak Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z "Krakowiakiem" się nie wygra :(
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie, że nie ;) Chwilę mi zeszło zanim znalazłam coś odpowiedniego, a ile radości z tego było :)
Magda_Tara Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 A to dla Agaty - dostałam kiedyś od przyjaciela ze słowami: obejrzyj do końca, a utoniesz miał rację - to jak wirus - infekuje :)))))))))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=UOQ40DqGZ5A&feature=related zobacz, Agaton, do końca! :D
Marcin_Erlin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że się wcinam, jak kobiety rozmawiają, ale mówimy tu o "moim" Mistrzu... Bobby'm McFerrin, wykonawcą słynnego utworu :Dont Worry Be Happy...
Magda_Tara Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że się wcinam, jak kobiety rozmawiają, ale mówimy tu o "moim" Mistrzu... Bobby'm McFerrin, wykonawcą słynnego utworu :Dont Worry Be Happy... ja Go kocham - piąteczka, Marcin! :D
Agata_Lebek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam, że się wcinam, jak kobiety rozmawiają, ale mówimy tu o "moim" Mistrzu... Bobby'm McFerrin, wykonawcą słynnego utworu :Dont Worry Be Happy... ja Go kocham - piąteczka, Marcin! :D Wariaty, ja też :DDD
Magda_Tara Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Go kocham - piąteczka, Marcin! :D Wariaty, ja też :DDD ale ja go kocham za tę nogaweczkę!!!!!!!! pomijając całokształt dzieła :D ;D ;D :D TRZY wariaty! :*
Mr._Żubr Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisałbym się pod "Do nieba wzięci" i "Gdy zostajesz...". Moje ulubione teksty Grabarza. Na chwilę obecną. Choć to się chyba nie zmieni, bo również nie słuchałem już hohooooo, albo i dłużej.
Rekomendowane odpowiedzi