Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 chociaż to funta kłaków warte miły jak gdybyś na to czekał wypełniam tę świąteczną kartę życzeniem czułym bez narzekań oddaję to co wzięłam przebacz wysyłam smutek spod choinki tylko kawałek mego nieba opłatka ledwo okruszynki niewielki prezent z gwiazd w wigilię właściwie miły naszą jedną ona to wie, zna twoje imię a przy niej wszystkie inne bledną
krzysztof marek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 ładnie, i jak by nie czytając smutnie, no... chociaż gwiazdka na zakończenie wnosi nutę optymizmu. technicznie bez zarzutu. rzecz jasna podoba się :) pozdrawiam serdecznie :)))
Magda_Tara Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 nooootaaaaaaaaak, a miało być...nic nie powiem ale jest pięknie oczywiście :)
Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ależ jest optymistycznie! Jeśli peelka daje kawałek swojego nieba, kawałeczek opłatka... bo tyle też "bierze", czyli "dostaje"...a na końcu mówi, że z pierwszą gwiazdką będzie myślała... no? To czego jeszcze!!! Wesolutko jest przecie!!! Do obojgu mówię: Taro jedna i Krzysiu jeden! Dzięki serdeczne, całuśne, z twarożkiem waniliowym!
teresa943 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy pierwsza gwiazdeczka mrugnie oczkiem do cię twój miły z chmurki przy stole zasiądzie z okruszkiem w ręce przypomnisz zapach żywicy we wspólnej kolędzie podoba się jak nie wiem co :)))) ciepluśko i całuśnie - Krysia
Szkic Tylko Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 wg mnie też smutek przez wiersz się przebija. ale ważne że świąteczna znajduje się czułość i to bez narzekania:) pozdrawiam ciepło
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ołówkiem nie na zawsze we wszystkich odcieniach szarości stałą miękkością linie podatne do zatarcia palcem ostrość widzenia na tle Miło się czytało Twój wiersz. Pozdrawiam Krzysiek
Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Krysiu: dzięki za "jak nie wiem co"! serdeczności! Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Szkicu...Dzięki, a wierszyk się podobał? Pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Małpko: Dziękuję za "delikatna", pozdrawiam serdecznie, Para :)
Anna_Para Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 KK! Świetnie interpretujesz! I jeszcze: łatwo zmazać gumką! :) Pozdrawiam i dzięki za kilka miłych słów! Para :)
Szkic Tylko Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. och, tak. dlatego słów kilka zostawiłam;) pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dzięki i pozdrawiam miły Szkic :) Wyłudziłam, ale nie szkodzi :)
Rekomendowane odpowiedzi