Joanna_Janina Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 byłam zagubiona życie straciło sens przestałam wierzyć w dobro problemy wciąż nie dawały spokoju odczuwałam lęk przed każdą decyzją błędy coraz częściej wkradały się do życia przyjaciele okazali płytkość nawet człowiek któremu ufałam najbardziej przeszywał obojętnością nocne koszmary zakłócały upragniony sen zmęczenie podwajało skutki postanowiłam się poddać wtedy ona podeszła i klepiąc po ramieniu rzekła prosto: będzie dobrze! uśmiechnęła się wiedziała jak pocieszyć pomogła powstać dzięki niej zrozumiałam czym jest prawdziwa przyjaźń
Duks Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam. Podoba mi się przesłanie wiersza. Zawsze można się „pozbierać”, a prawdziwa przyjaźń jest bezcenna. Pozdrawiam.
zdrojek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak dla mnie trochę za dobitnie, nie lubię ogółem takich wierszy, ale myślę, że przesłanie dosyć wartościowe i jak najbardziej trafne. Będzie dobrze!
Joanna_Janina Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za odwiedziny i komentarz. Cieszy mnie, że podoba ci się przesłanie. Masz rację, prawdziwa przyjaźń jest bezcenna. Pozdrawiam Janina
Joanna_Janina Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za trafne... nie lubisz takich wierszy... hmm... bedą jeszcze inne... Pozdrawiam :) Janina
Pan_Biały Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak wycięte z bloga czuć prawdziwość wypowiedzi tylko czy to już jest poezjowanie? pozdrawiam r
Joanna_Janina Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Po to tutaj wkleiłam ten tekst, żeby się o tym przekonać Panie Biały... Dziękuję za komentarz i pozdrawiam Janina
teresa943 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 przesłanie bardzo wartościowe..."prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie" albo "przyjaciel - lekiem na cale zło"; natomiast forma ...hmm, tekst (zwierzenie) podzielone na wersy, zbyt wiele dopowiedzeń, można by sporo okroić zostawiając czytenikowi margines "zamyślenenia" np. uśmiech wiedział jak pocieszyć pomogła powstać i zrozumieć czym jest ta prawdziwa oczywiście to tylko moja sugestia :)))) serdecznie pozdrawiam Joanno - Krysia
Joanna_Janina Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dziękuję za sugestie Krysiu. Pozdrawiam :) Janina
Rekomendowane odpowiedzi