Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 ofiarowałem swoją bezczelność w zamian zaśpiewasz dla mnie wieczorem z odległości metra wywołasz orkan osuszysz resztki błota podmuchem usuniesz wilgoć z czoła w moim prywatnym schronisku miejskim dopalę końcową scenę z poziomek nawet mi Ingmar nie przejdzie przez głowę za ciasną i odwróconą w inną stronę popłaczesz wtedy na bordowo farbuje ci nowa sukienka bezbarwnie ujmując to wielki talent by tak dopełniać watą cukrową chłodem oberżyną i programową czernią to co pomilczymy? czy w tempo piosenki zagranej na biodrze w rytmach etnicznych kopniemy się w tyłki w tym samym momencie i zwiną nas z podrzędnej ulicy każdego i każdą w inne miejsce
Rafal Bielan Wierzbicki Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wybaczcie ludzie ślepcowi literówkę w tytule - oczywiście chodzi o dwutakt. :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dwie pierwsze zwrotki i dwa ostatnie wersy najlepsze. Pozdrawiam.
piotr marcin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jestem jak najbardziej na "tak", pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi