Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 panie Grabiec, pan się nie daje za wygraną niech pan kupi słodką bułkę pan się nie wstydzi, pan weźmie co się należy od leżenia głowa boli i robić się nie chce dzieci i autostrady powstaną z martwych już nic nie będzie poza grząską ziemią na placu zabaw pan się rozchmurzy i zdejmie okulary słońcu strach zagląda w oczy i się płoszy księżycem pan przyjdzie i pan zobaczy się w tęczy na krańcu horyzontu niechże pan zrobi się nami szablonem niech się pan stanie a pan ciągle stoi plecami
Magda_Tara Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 ty się nie buntuj! ty się integruj! na przykład ze Środowiskiem! jak zobaczysz naszą integrację, to się dopiero wyrywać będziesz: "chcę! chcę! być z wami! a choćby i w szablonie!" :D bunt czasami zostaje do końca buntem, Indywidualisto. dobry wiersz, R. (literówki, ogonków brak "poza" pisze się razem, a poza tym o.k.)
Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w przelocie wrzuciłem i dałem nogę, czasu mało za mało dzięki za uwagę i korektę i za dobry wiersz pozdrawiam i znikam czary-mary niema mnie:))
krzysztof marek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 te autostrady mi weszły, hehe, i już wiersz zakodowany. dobry rzecz jasna... hmm. bohater Twojego wiersza bardziej kojarzy mi się z bezsensownym uporem wobec wszystkiego i wszystkich. nie bo nie. dla zasady. a przecież, jak sam napisałeś, drogi autorze, i tak: "dzieci i autostrady powstaną z martwych już nic nie będzie" pozdrawiam serdecznie :)
Bernadetta1 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 a spodobał mi się;)ot tak:)pozdr.
Anna_Para Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Czytam już po poprawkach! Czary - mary to moje ulubione zaklęcie! No dobra, pożyczam! Bardzo dobry wiersz. Goplana :)
Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "buntownik bez powodu" może, w sumie świetny film, ale geneza wyklucia się inna:)) dzięki za czytanie, ja ostatnio nie czasowy jestem i poczytać nie mam kiedy pozdrowienia r
Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja ot tak szczodrze podziękuję psze pani:)) najlepszego życzę i pozdrawiam r
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 styl pana eR poznaję, celna puenta ;P i ładne przeskoki z wątku do wątku w ogóle panie Grabiec, zauważyłem, rymują się nam nazwiska ;P a to rzadkie przy "iec" chyba zdrówko, Jimmy
Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu Ty u mnie znów a ja uff:)) dzięki za bardzo, bardzo to ja dziękuję za czytanie, a te mary i czary to wiesz, uważaj na nie:)) ja lubię też ator, ator, ator jeśli pamiętasz "7 życzeń" pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "iec" jak piec - pamiętasz:)) ano rymują Mateo może to dobry omen:) dzięki za odwiedziny i czekam kolejnego spotkania na żywca, proszę nie mylić z reklamą trunku poniekąd smacznego życzę wszystkim:) pozdrowienia JJ r
Rekomendowane odpowiedzi