Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Krzyczał także w mieście Warta - ludzie, ludzie, to już czwarta. Ktoś pyta – szesnasta? - nie, lecz na tym basta! Już nie piję, idź do czarta.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Rzekł Donek: "Czy się chwaliłem Że dzisiaj już trzy strzeliłem?" Ależ panie premierze! Czwarta rano! Nie wierzę! "Trzy bramki! Źle się wyraziłem!"
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mecz premierowy, otwarcie ligi, brakło spodenek, założył figi tak nie wolno, nie wypada rozwścieczona grzmi gromada a on całusy śle im na migi.
gżegżółka Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Rzekł Donek we wsi Zagacie Do Mira: Kamiński ma cię! ODRAZA! HAZARD, O! A tak już dobrze szło! Ty źle PiS kiwałeś bracie!
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 W Giżycku przykładny zwis przedstawia na REI: MER, PIS I PREMIER nasz także. Wczasy to? Nieee! Wszakże wygrał Kamiński, stary lis!
Wojciech_Jakowiec Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Przepraszam! Zapomniałem w pierwszej kolejności wyrazić szacunek. Jesteście niesamowici!
Rekomendowane odpowiedzi