Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 początek to takie sobie od niechcenia przyzwolenie. im dalej, tym bardziej peelka wyznacza coraz obszerniejsze płaszczyzny do popisu dla wybranka. następnie: pokrzepienie: nie bój się! i na finał: romantyczny "wiersz w sercach ptaków". pięknie!!! romantyczna dusza odbiorcy jak nic zwabiona i Gotowa na Wszystko :))))) Jedno co mi "bzyczy" to fragment: "aż głowa zaboli że aż w uchu zadźwięczy" w zakresie nagromadzenia "że" i "aż"... może w drugiej linijce zastosować że aż = i ...? Ale wiersz Twój. Piękny wiersz :)))) Pozdrawiam Aniu Ciepło :))))
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Krzysiu! Dzięki za express i czujność! Musi być 7, 6, 7, 6, - przyznaję: "że aż"- to wypychacze do podtrzymania regularności, ale masz ucho, więc poszukam jeszcze! Dzięki bardzo serdeczne! Cieplutko, Para
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jest! Lepiej? Powiedz! :) Dzięki, aniele stróżu:)
krzysztof marek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj dźwięczy, jak pięknie :))) miodzio Aniu!!! Ależ, to ja dzięki :))) Pozdrawiam dobranocnie :)))
Pan_Biały Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 no i jak tu nie kochać kochać się pewnie że kochać oj, pojechałaś Aniu bez trzymanki:)) podoba się pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jesssuuu! Biały mnie chwali już drugi raz???!!! Bardzo dziękuję Panu, Panie B! Jasne, że kochać bez trzymanki! Pozdrawiam serdecznie! Para
Pan_Biały Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu dajże spokój, przecie ja potulny jak miś pluszowy jestem, a ciebie czytam zawsze i dobrze mi z tym Twoim pisaniem:)) a chwaliłem Zaparowaną więcej niż razy 2, ooooo dobrej nocy r
Magda_Tara Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Prosisz go, prosisz, a kopnij...raz, a porządnie! niech spada! tyle cudnych wierszy i d....! Kretyn jeden! mnie daj ten wiersz, wariatko! ja wiem, co zrobić :)) :*
Anna_Para Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Magdo Taro! Miarkuj się stylistycznie, wariatko druga! Skąd wiesz, że to nie dla Ciebie poza tym??? Rozumiem, że wierszyk się podobuje??? Cmokaski cieplutkie, Para :)
aluna Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dedykacja ,a może ,,,a ja widzę uczucia ! A dla kogo ...czytelnika...ooooooo! Uściski! Ania
Anna_Para Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dzięki Aniu za uściski. Pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :(( no dobra, idę se do kąta. już się w życiu nie wyrażę. nie to nie :(( podobuje się
Rekomendowane odpowiedzi