Anna_Para Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 byleś tylko był cały i zdrów nie pogniewam się więcej , wariacie znów przytulam a Ty do mnie mów jestem muzą na pełnym etacie nawet kiedy zalejesz się w sztok włosy rzucisz na przekór wiatrowi rozpościeram parasol przez mrok choć nie zawsze od razu odpowiem
krzysztof marek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 pięknie, pięknie :)))) podoba się jak nie wiem :)))) he he. zabieram Aniu!!!! Ciepluśko pozdrawiam :))))
Magda_Tara Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 jednak nieszczęśliwa miłość to błogosławieństwo dla poetki, jaką jesteś, Paruniu. PARA WIELKĄ POETKĄ JEST !!!!!!!!!!
Anna_Para Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Moje niezawodne TWA działa!!! I już mi lepiej! Krzysiu, pochwal coś: wersyfikację, rym, przesłanie!!!? Żartuję, dzięki za czujność! Para:)
Anna_Para Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Taruniu! Ty przesadzasz!!! A mnie to tak łechce!? Straszna ta próżność! Parapara, paramuza:) Dzięki!!!
krzysztof marek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda napisała wyżej: "PARA WIELKĄ POETKĄ JEST !!!!!!!!!!" I ja się z tym zgadzam, tak szczerze i bez kitu. Hmm... Myślę że nie żartujesz :))) Aniu, z ręką na sercu: słychać i widać w Twoich wierszach kunszt i przemyślenie utworu w każdym miejscu. Wersy formujesz fachowo. Po prostu odpowiada mi Twój styl pisania. I tematyka liryczna. I to nas chyba łączy a nie tam jakieś TWA :))))) Chociaż i TWA jest miłe i wciągające :))) Obiecuję, że konstruktywnie zajmę się przesłaniami. Od następnego Twojego utworu!!! Pozdrawiam Ciepluśko :)))
Pan_Biały Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 jak bym słyszał Moją Lepszą Połówkę:) podoba się pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Krzysiu! Dziękuję i czekam na...dobra, po prostu czekam:) Jak mi cieplutko, tylko ja to wiem:) Paraanna, cmok!
Anna_Para Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Panie Biały, surowy i grzmiący recenzencie!!!? Cała jestem w skowronkach! Dziękuję za czas poświęcony mojemu wierszykowi:) Cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 a ja to po prostu ...zagarniam i już :))) a nuż się przyda? będzie rymowanka na czasie jak znalazł :)))) Anula, słychać jak Ci w duszy gra a ja uwielbiam takie liryczne granie, ja je po prostu "czuję" serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tereniu Krysiu! Umiesz Ty mi miodzić! Pozdrawiam, jak zawsze wdzięcznie i cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi