zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 czyli kolejna śmierć poety nie przygotowałam żadnych scenariuszyTencojepisze i tak zrobi po swojemu latawce uniosą doskonałość nie napisanych wierszy kolejny obrót ziemi wypatrującej wyspy z miastami dziecinnych marzeń lśnią jak tarcze wojowników o wolność zabłąkanych promieni na wczorajszym aletojużbyło wtedy zasłonię się liściemniepoczytelności
Fly Elika Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 smutny m inn. w świetle tych powtarzających się trudnych scenariuszy podoba mi się napisanie pozdrawiam serdecznie
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 "Tencojepisze i tak zrobi po swojemu latawce uniosą strach nie napisanych wierszy" - to i cały wiersz, jest piękne, choć napawa smutkiem. Steniu, bardzo mi się podoba pomysł i wykonanie. (Obecna, nieco skrócona wersja jest dobra). Masz polot! Serdeczne ucałowania - baba
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 dzięki Babo, lecę poprawić :) cmook
Baba_Izba Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja pisałam, Ty zmieniałaś, myślałam, że to mi tak w oczach! Jestem jednak bardziej za tą skróconą. "czuję kolejny obrót ziemi wypatrującej wyspy z miastami pomrukującymi w ciszy dziecinnych myśli lśnią jak tarcze wojowników " - tu może by jeszcze cosik? Też pomyślę, ponownie zaglądnę, ucałowania - baba
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja pisałam, Ty zmieniałaś, myślałam, że to mi tak w oczach! Jestem jednak bardziej za tą skróconą. "czuję kolejny obrót ziemi wypatrującej wyspy z miastami pomrukującymi w ciszy dziecinnych myśli lśnią jak tarcze wojowników " - tu może by jeszcze cosik? Też pomyślę, ponownie zaglądnę, ucałowania - baba hehehe, no widzsz to cała ja migiem wszystko co mi też nie pasi, i dzięki bo jednako na mysli mielim :P cmoook
krzysztof marek Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 widziałem i dałem wpis na forum. mądry, dobry wiersz. "Tencojepisze" - zabieram to słowo z całym wierszem. Pozdrawiam serdecznie :))))
Pan_Biały Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 czuć zew krwi, czuć wolność, czuć doświadczenie płynące wierszem, czuć że dobrze napisane pozdrawiam\r
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 "Tancojepisze" i "liść niepoczytalności" - świetny pomysł. Uwagi Baby należy brać serio! Ona ma nosa! :) Podoba mi się, Pozdrawiam, Para
teresa943 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 te oryginalne słowa to Twoja specjalność...podobne są w tomiku, do którego nieraz zaglądam i chwalę się, że mam dedykację TAKIEJ POETKI :)))) oczywiście podobasie :))) cmoook - Krysia
zak stanisława Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 P&B, K&M ANNO&PARA kłaniam się nisko dzięki tereso, rozpieszczasz mnie:) miłego wieczoru
Rekomendowane odpowiedzi