Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 zgaście światło tu i teraz i na wieki wieków labiryntu tego miejsca po omacku z menażką gazu rozweselającego otulamy się ścianą na czułość trzeba zasłużyć liżąc blizny szukamy wyjścia ewakuacyjnego szukamy podświetlanych emblematów by iść na łatwiznę na łatwiznę to idzie kurwa i artysta w pończochach w szalu niedbale noszonym skręt w lewo, skręt w prawo zaciągnięcie się do armii niewolników własnego bytu
wanesa_ciska Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Te łatwe wybory i tak nam się czkawka odbijają ,więc za dużego wyboru w tym wyborze dróg życiowych nie ma ,,,pozdrawiam
krzysztof marek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 odczytuję wiersz jako dramatyczne pytanie z przestrogą... hm. pocieszenie wymaga pokory. zgadzam się: trzeba na nie zasłużyć. pozdrawiam serdecznie.
Magda_Tara Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 po omacku z menażką gazu rozweselającego otulamy się ścianą na czułość trzeba zasłużyć --------- obrazowe, bardzo! gdzieś z tą czułością już słyszałam... wiem! w realu! dobreeeee! podoba się takie deklaratywno, bezkompromisowe, bez wątpliwości. ja miewam często wątpliwości :)))))))))))) :)) brawo, Chłopaku!proszę PanaB
Pan_Biały Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie ma pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja wiem czy z przestrogą:) to jest element, fragment wycięty z czegoś obok co dotykamy czasem widzimy łatwizna jest skazą, bezdusznym szmelcem dziękuję Krzysiu za interpretowanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię czytać Twoje komenty:) zauważasz niezauważone dziękuje za poświęcony czas pozdrawiam r
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 poproszę o menażkę gazu rozweselającego :) nie podoba mi się ta k...a nie mogę jej jakoś utożsamić z łatwizną one muszą się raczej "napracować" bardziej by mi pasował... polityk pozdrawiam Grażyna
Pan_Biały Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurwa istotna, a że idzie na łatwiznę to więcej niż pewne, oddanie się i pozwolenie na poniżanie własnego ciała to co? choć sens inny:) pozdrawiam i dzięki za czytanie r
Rekomendowane odpowiedzi