Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Naram-sin To raczej ja czekam na twą mądrość, która mnie oświeci i wskaże kierunek...    
    • @Deonix_  Rozumiem. Istnieje też prawdopodobieństwo tego, że mu nie wyjdzie z 'drugą' i będzie chciał wrócić do tego jak było, czyli do 'pierwszej' Prawda, że trzeba dać drugą szansę, że każdy na nią zasługuje, ale nie wiem czy każdy to potrafi, ja chyba nie.  
    • Ze śmiertelną powagą zamieniam się w słuch. Znaczy się, w oczy.  
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To prawda. Łatwiej jest, jeśli prócz miłości w związku przyjaźń już istniała,  zdarza się, że ludzie, którzy wcześniej ze sobą współżyli chodzą ze sobą na kawę i plotkują :) Ale tutaj dziabnięciem prosto w serce jest nagłe zaistnienie tej drugiej i wygaśnięcie uczuć wcześniej wobec Peelki zadeklarowanych.  No i ból niewykorzystanej szansy.    Deo
    • @Poezja to życie E tam, chodzisz do lekarza? A po co? Skoro los Twój jest gdzieś tam zapisany, to i tak go nie unikniesz. Zapisane, postanowione, masz być chory, będziesz. Przy przechodzeniu przez ulicę, też się oglądasz?  A dlaczego? Po co się uczyć, po co pracować, będzie co będzie, co zapisane, nie masz wpływu? Bzdura jakaś, no sorry. Wystarczy się zastanowić.    
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...