Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź  tu nie idzie o żadne piedestały ani zwrócenie na siebie uwagi Zwłaszcza jako osoba czytająca i rozumiejąca biblię powinieneś inaczej odebrać Pozdrawiam
    • Bałem się jej Przecież przyszła nie w porę A mimo to chłonąłem jej smak Kurczowo zamykając powieki By zatrzymać ją na dłużej Była tylko moja Grzeszna i nierealna Otwierała różne drzwi Dotykała ciemości Ile w niej było prawdy A ile słodkiego marzenia? Sprawy mają się inaczej... Napisz, jak będziesz... Przyjaźń. Słowa, słowa, słowa! Śniłaś mi się w nocy. Napisz tylko Czy u ciebie wszystko w porządku Wszystko w porządku Dobrze, że chociaż u ciebie...
    • @Christine   Bardzo dziękuję! Tak, można zawsze nagrodzić siebie  czekoladą. :)  Pozdrawiam. :)  @Czarek Płatak  Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam. :) 
    • Mroczne ostrze Samuraja O imieniu Takeshi  Zadało cios ostrą kataną  Jak z japońskiej Mangi  Prosto w tętnicę wroga  Przebijając Shikoro Kage został mocno zraniony  Znalazła go jego żona  O imieniu Yae  Która natychmiast  Udzieliła mu pomocy Ewakuując z pola walki Wykorzystując pas obi  Przemywając ranę sake Zatamowała krwawienie  Następnie wzywając bóstwa shinto Zaprowadziła go do świątyni Gdzie odzyskiwał siły.....
    • @Christine Bardzo dziękuję! To miała być "gorzka fraszka". I tak to wyszło - do tego smutno. Pozdrawiam.  @Marek.zak1    Ja trzymam kciuki za tych sprawiedliwych, ale najczęściej nie są to zwycięzcy. Bardzo dziękuję!  Pozdrawiam. :)  @Jacek_Suchowicz  Bardzo dziękuję!  Twój wiersz też nie napawa optymizmem. Czy zawsze musi człowiek dostać lekcję z cierpienia, aby docenił czyste niebo i białego gołębia?  Pytanie retoryczne. Pozdrawiam.  @hollow man    Dziękuję! Zrób! Może się przyda.  @iwonaroma   Bardzo dziękuję! Masz rację - podwójnie.  Serce przecież się odmienia. Dzięki! :) Pozdrawiam.  @Rafael Marius @Czarek Płatak  Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...