Jola Zielińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przecież wszystkie wiersze nie mogą być takie same.. Czytać ciągle piękne epitety, porównania i zawiłe myśli. proste też jest piękne :), dlaczego nie?Ktoś chce siega po proste myśli, ktoś po zawiłe, jaki kto ma nastrój (refleksyjny, bojowy, czy wesołkowaty) i bez przesady, z tym Ich Troje to chyba Pan przesadził :/
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczerze? Użyłem bardzo delikatnego porównania. Pozdr.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 infantylna perełka z takim wdziękiem bezradności :) kowalski
Jola Zielińska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Szczerze? Użyłem bardzo delikatnego porównania." Dziekuję zatem za tę Pańską szczerosć :) "Każda istota ludzka jest jedyna w swoim rodzaju, ma wady i zalety, instynkty, gusta, na swój sposób poszukuje przygód." Paulo Coelho
Gawroszek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz do mnie nie przemawia - ale ja nie oceniam wiersza - tylko jego skutki; co rozmów na tej stronie... OBR poezji, brrrr
Rekomendowane odpowiedzi