Lady_Supay Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 moja jedna noga spotyka roztocza moja druga dziękuje moja prawa ręka pieprzy się z grypą lewa tylko się waha usta nos skóra pobierają powietrze inne niż sądzimy szukamy dowodu że wszystko potrafi zniszczyć wdech - wydech głębia doskonała dla czystego obrazu - jestem wytchniona
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to świnia:) wyboltowana:) i mnie bierze, na razie kicham:) ale puenta jest najlepsza:) cmook
jacekdudek Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no niestety, nie znalazłem nic dla siebie, pozdrawiam
Lady_Supay Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Stasiu - ja już przeszłam ;) również te ciarki na grzbiecie, że to świnia ;) Dziękuję i buziam ciepło :) Panie jacekdudek - no i dobrze, że nie znalazłeś ;) - tego nie życzę nawet wrogom :) a w kwestii wiersza - no cóż, "jeszcze się taki nie narodził (...)" :D Serdecznie pozdrawiam i zdrowia życzę :)
Franka Zet Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Dawno Cię nie czytałam - szkoda, bo fajnie piszesz, proszę częściej, my Lady. Też czasem jestem wytchniona, zdarza się, że już na półmetku. Pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Witaj wśród ozdrowionych, choć wg mnie, to większość odbywa się w łóżku Fajnie napisałaś. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi