Pan_Biały Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 kawka herbatka ciasteczko papieros na złapanie weny gadka o dupie Marynyco pani sądzi o łamaniu praw człowieka w Zimbabwe? czy Tarantino ma coś wspólnego ze sztuką? i jeszcze jednoczy pani piersi są prawdziwe? odpowiedź w tonacjia więc, ja uważam według mnie, o Boże nie dalej łyk kawki herbatki palenie bez zaciągania kolejny ślinotok przewracanie rzęsami udawanie poszukiwania właściwego słowa w międzyczasie poruszanie pantofelkiem zabawa pierścionkiem wyjście na przypudrowanie noska i poprawienie opadłego biustu jeszcze jakaś nadęta poza dla pana Paparazzi na koniecdziękuję za rozmowę
Fly Elika Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 ale fajna rozpiska, Panie Biały zaskakuje pan formą wywiadowczą :) leciutko i prawie tak zwiewnie
Magda_Tara Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 bardzo dobry wywiad bardzo przerażający bardzo lanserski obraz lanserskiego świata udawanie jest be czasami brakuje właściwego słowa dobrze, że z tobą gada się inaczejdziękuję za rozmowę :))
Magda_Tara Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 "bardzo lanserski obraz lanserskiego świata" nie oznacza krytyki formy, jest albowiem zachwytem nad umiejętnościami Autora. nic pejoratywnego w tym nie ma, co by nie było! :) buziak!
krzysztof marek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Podoba mi się :) Sprawnie, na temat, oszczędnie, uszczypliwie aczkolwiek beznamiętnie. Lubię takie utwory. "Wywiad" skojarzył mi się z kawiarnią w galerii handlowej średniej wielkości miasta. Super! Pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 odkrycie nowego talentu! "wywiadotwórczy" Pan Biały jest znakomity a obraz realistyczny, wypisz wymaluj, wzięte prosto z życia...dziękuję za rozmowę serdecznie pozdrawiam - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Fly ale dlaczego zaskakuje? mordy UBeka nie mam:))) pozdrowienia r
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za poświęcony czas i słowa
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Krzychu:) za dobre słowo pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. życie płata różne figle, Krysiu:) dziękuję za pozostawienie siebie u mnie pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Fly ale dlaczego zaskakuje? mordy UBeka nie mam:))) pozdrowienia r No, no, Teraz Pan zaskoczył formą zdyskutowania już mniej 'lekko i zwiewnie' :)) wywiadowczo Dobrze podana forma i treść wywiadu, i to podsumowanie w styczności z różnorodnością(?) poglądów trudno pisać coś więcej, opisywać, tłumaczyć. Zaskoczenie może być obustronne :), przeżywamy w główce taki mały szoczek :) bezwiednie nie wiedząc dlaczego, to takie zjawisko niekontrolowane :)))). Tak to jakoś ujmę. O to mi chodziło. pozdrowienia
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 trochę na podpuchy dałem UBeka, tajne służby u nas cały czas się kojarzą z ohydą i dobrze wyszło kilkupoziomowo i też dobrze:) dzięki za zainteresowanie
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś tu zmieniasz to UBeka zadowolnie, sio !!! pouczająco nawet :) - teraz to są skróty myślowe dopiero załapuje :), a brzydzić ohydy oj trzeba, trzeba
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś tu zmieniasz to UBeka zadowolnie, sio !!! pouczająco nawet :) - teraz to są skróty myślowe dopiero załapuje :), a brzydzić ohydy oj trzeba, trzeba z UBekiem to podpucha!!! ZimnO, ziMnO:))
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś tu zmieniasz to UBeka zadowolnie, sio !!! pouczająco nawet :) - teraz to są skróty myślowe dopiero załapuje :), a brzydzić ohydy oj trzeba, trzeba z UBekiem to podpucha!!! ZimnO, ziMnO:)) :)))wariat Tyś?
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MrOz, tzn. mróz:)))
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MrOz, tzn. mróz:))) no pięknie, a to coś nowego :) kumam i nie kumam od razu widać, że się nie nadaję sio!!!
Pan_Biały Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MrOz, tzn. mróz:))) no pięknie, a to coś nowego :) kumam i nie kumam od razu widać, że sie nie nadaję sio!!! u siebie przegnany, tego jeszcze nie było zNIKam:)
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no pięknie, a to coś nowego :) kumam i nie kumam od razu widać, że sie nie nadaję sio!!! u siebie przegnany, tego jeszcze nie było zNIKam:) No nie znikaj aż tak, ja Cię tylko od siebie w tym znaczeniu przeganiam. Niedługo Mikołaj :) niech się inni wypowiedzą, czyś potrzebny czy nie? Bo tak na moje oczko to kobietę swoją miłością wielką kochaj, przykład dobry daj. I jakos tak tu czasem bezpłciowo jest :)) czy nie?
Rekomendowane odpowiedzi