Fly Elika Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 senna jak mgła otaczająca księżyc ledwo dostrzegalny w powietrzu lepkim paranoidalnie dostrzegasz nieubłagalnemon cheri mówisz kochasz nie kawa mi nie pomaga mogę zasnąc stojąc lepiej usiądę będzie wygodniej nie wiem czy wiesz do US nie kupiłeś jeszcze biletu
Pan_Biały Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 US fajnie dwuznacznie co najmniej wyszło:)
Fly Elika Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 hihihi, proszę proszę Pan Biały już się zjawił a propos wierszyka dwuznacznie? rzeczywiście nie zauważyłam ups
aluna Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 PRZEMYŚLENIE ,DOSKONAŁE ...PRZEBIJA zatroskaniem...! Podobamisie! Pozdrowionka! Ania
Fly Elika Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Jak chociaż zatroskanie to nie jest tak źle , bo teraz to często nic nie wiadomo :)), dzięki za słowa i cieszy za podobanie serdecznie
6 kilo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 mnie się podoba, narkotyczne budzenie dnia, w sobie, w myślach mglistych, czasami podróżnych, między snem a jawą, a uciekając z wiersza w rzeczywistość, to, "kawa mi nie pomaga mogę zasnąć stojąc lepiej usiądę będzie wygodniej" powiedział pewien kolejarz do dyrekcji pkp i zaraz wprowadzili w lokomotywach foteliki coby kolejarze nie zasypiali na stojąco, nie gniewasz się?
Fly Elika Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedostrzeżenie komentarza brak czasu gniewasz się(?) hmm, to mało powiedziane :( zwłaszcza porównanie
Rekomendowane odpowiedzi