Patryk_Nikodem Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 tymczasem deszcz zmył ludzi i brud z chodników nie znoszę tej metamorfozy i sztucznych kwiatów w oknach wypełnij wszystkie blizny rzekami całą moją twarz. to odkąd pamiętam lucy niech się rozpieprzę i posłucham jak nic się nie zmienia jak dostojne potrafią być ptaki przyjdź a podpalę sobie głowę
krzysztof marek Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 "przyjdź a podpalę sobie głowę" poruszyło mnie. pozdrawiam serdecznie.
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ostre słowo nie pasuje mi do poezji, ale co tam ja ,przeterminowanam:P wychowana na Słowackim i Adasiuu:)) wiersz mnie ujął determinacją Pela:) czólko, Patryku
M._Krzywak Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Adaś i Julek też potrafili wbić w wersy "brzydkie słowo" :))) Ja tradycyjnie na tak. Pozdrawiam.
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się :) Pzdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ostre słowo nie pasuje mi do poezji, ale co tam ja ,przeterminowanam:P wychowana na Słowackim i Adasiuu:)) wiersz mnie ujął determinacją Pela:) czólko, Patryku Moja twórczość raczej nie wiele ma wspólnego z poezją;) dzięki za ślad, Pzdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, a kiedy będzie dział konkursowy? Pzdr
M._Krzywak Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, a kiedy będzie dział konkursowy? Pzdr Wszyscy chcieli by to już wiedzieć.
dzie_wuszka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, a kiedy będzie dział konkursowy? Pzdr Wszyscy chcieli by to już wiedzieć. dział konkursowy jest już przecież od czasu przebudowy forum :|
M._Krzywak Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszyscy chcieli by to już wiedzieć. dział konkursowy jest już przecież od czasu przebudowy forum :| To nie jest dział konkursowy, tylko dyskusja o konkursie: Tomik www.poezja.org Zachęcamy do wzięcia udziału w dyskusji dot. tomiku poezja.org. Na wstępie zbieramy kandydatów do Jury. Prosimy zgłaszać swoje propozycję w tym wątku na forum. A to różnica znaczna.
dzie_wuszka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dział konkursowy jest już przecież od czasu przebudowy forum :| To nie jest dział konkursowy, tylko dyskusja o konkursie: Tomik www.poezja.org Zachęcamy do wzięcia udziału w dyskusji dot. tomiku poezja.org. Na wstępie zbieramy kandydatów do Jury. Prosimy zgłaszać swoje propozycję w tym wątku na forum. A to różnica znaczna. Krzywy, proponuję zawsze najpierw sprawdzić, tak? h ttp://www.poezja.org/debiuty/viewforum.php?id=77
M._Krzywak Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To nie jest dział konkursowy, tylko dyskusja o konkursie: Tomik www.poezja.org Zachęcamy do wzięcia udziału w dyskusji dot. tomiku poezja.org. Na wstępie zbieramy kandydatów do Jury. Prosimy zgłaszać swoje propozycję w tym wątku na forum. A to różnica znaczna. Krzywy, proponuję zawsze najpierw sprawdzić, tak? h ttp://www.poezja.org/debiuty/viewforum.php?id=77 Nie strasz :))) Ale to jest dział konkursowy, tam nikt nic teraz nie wkleja.
dzie_wuszka Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (z forum dysk) * "Dzięki, a kiedy będzie dział konkursowy? Pzdr Wszyscy chcieli by to już wiedzieć. * Krzywy, proponuję zawsze najpierw sprawdzić, tak? h ttp://www.poezja.org/debiuty/viewforum.php?id=77 Nie strasz :)))Ale to jest dział konkursowy, tam nikt nic teraz nie wkleja. Krzywy, Ty się najpierw porządnie wyśpij :) za każdym razem będzie tworzony NOWY dział konkursowy? :| Przepraszam Nikodemie Patryku, ze zamiast o wierszu,:)
Somewhat Damaged Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 "deszcz zmył ludzi i brud z chodników nie znoszę tej metamorfozy i sztucznych kwiatów w oknach" Najbardziej (podoba się, rzecz jasna :)) ten fragment. Świetny. A teraz coś mniej poważnego. Najpewniej opacznie mi "się odczytało", ale jak dla mnie panna Lucy to jest on (do tego rogaty), stąd ten rozpierdziel i podpalona głowa, i tak ogromny strach przed powrotem owego, że lepsza okazuje się ucieczka w samopodpalenie niż konfrontacja. Rogatego traktować metaforycznie, metafizycznie, po-metadon-owo i ogólnie meta, oczywista sprawa :) Pozdrawiam z przymrużeniem oka ;)
Pan_Biały Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 pierwsza strofa masakruje - bardzo na bardzo pozdrawiam r
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, wiesz że w dzwony biją, tylko nie wiesz gdzie ;) Pzdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi