Fly Elika Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Pokażę ci świat nieznany, o jakim nie słyszałeś, gdy mnie ze sobą zabierzesz na wieś. I pójdziemy nad wodę, bajkę Ci nową opowiem o sowie, co w nocy mądrzy się w lesie, dyrygując w gniewie zaświatkiem puszczyków pod gałęzią, na której w dzień sypia, a nocą się trudni. A kręcą się wokół niej, kręcą... Lecz ty musisz najpierw z tęsknoty poprosić śpiewem niezwykle wdzięcznie, wyjątkowo bez ironii i z niepowtarzalnym urokiem. Najpiękniejszą z biedronek zaprosić najkulturalniej o rozgoszczenie się na trawie, na ciepłym kocyku białym lub czerwonym polarowym. Popłyniecie potem razem tam, gdzie nad płynące dzieje nikt z mięczaków się nie dostanie, też nie nadleci dostojnie, bo nie ma rogów ani skrzydełek. Inaczej o niczym nie ma mowy!
Almare Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 "biedroneczki są w kropeczki i to chwalą sobie" ... i proszę, jest kontynuacja. Intrygują mnie - tak, że aż się skręcam - mięczakowate; czyżby przełom w biologii? Poezja współczesna bywa zaskakująco odkrywcza! ... i to tajemnicze zakończenie - tu także skręca mnie niezwykle - " Inaczej o niczym nie mowy" proszę o wskazówki, w celu rozkręcenia zakręcenia mojego hipostanu. pozdrawiam zamaszyście, defibrynując przestrzennie. :)))
Ruffle_puffle Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie przekonuje mnie taka infantylna treść. I te zdrobnienia. W dziale P bym tak nie narzekał, ale to nie jest dział P.
cammomille Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak teraz burza, to nie będzie suszy pomyśli hipopotamik jak nie laik ... pozdrowiny
cammomille Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. strasznie jesteś jakiś krytycznie suchy, chcesz lanie ? no malutki już się smuć, poszukaj uroku, jak się przedrzesz to cała naprzód
Almare Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak teraz burza, to nie będzie suszy pomyśli hipopotamik jak nie laik ... pozdrowiny o kurczątko, była susza, nie wiedziałem; mimo wszystko dopraszam się, o odkręcenie zakręcenia w celu wyprostowania zawirowania. :)))
cammomille Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak teraz burza, to nie będzie suszy pomyśli hipopotamik jak nie laik ... pozdrowiny o kurczątko, była susza, nie wiedziałem; mimo wszystko dopraszam się, o odkręcenie zakręcenia w celu wyprostowania zawirowania. :))) widzę, ze trudno ci idzie czytanie, co ci doradzić, sielanka być? zapożycz się np. w SW, a gdy wszyscy zbledną, to wtedy trąb... jak myślisz? nie wiem czy to dobry pomysł ? ale może się uda, wszystko zależy czy polubi znieruchomienie w basenie, przecież ja tego nie mogę wiedzieć
cammomille Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o kurczątko, była susza, nie wiedziałem; mimo wszystko dopraszam się, o odkręcenie zakręcenia w celu wyprostowania zawirowania. :))) widzę, ze trudno ci idzie czytanie, co ci doradzić, sielanka być? zapożycz się np. w SW, a gdy wszyscy zbledną, to wtedy trąb... jak myślisz? nie wiem czy to dobry pomysł ? ale może się uda, wszystko zależy czy polubi znieruchomienie w basenie, przecież ja tego nie mogę wiedzieć oj, sorki nie zauważyłam , to przez okulary, jak DNUją - miało być w akwenie, nie gniewaj się tylko gnaj !
Fly Elika Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę, ze trudno ci idzie czytanie, co ci doradzić, sielanka być? zapożycz się np. w SW, a gdy wszyscy zbledną, to wtedy trąb... jak myślisz? nie wiem czy to dobry pomysł ? ale może się uda, wszystko zależy czy polubi znieruchomienie w basenie, przecież ja tego nie mogę wiedzieć oj, sorki nie zauważyłam , to przez okulary, jak DNUją - miało być w akwenie, nie gniewaj się tylko gnaj ! Kamilko już się nie denerwuj ani nie strasz się, wiesz dobrze, że to zależy od zależy... :) Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet Cię pochwalę, że zwróciłeś uwagę na zapowiadanie się przełomu, to już duży plus do pionu wypuściłeś się na wody powinieneś znależć w zakręceniu podstawę dla słusznego stanu na początek wytłumacz się z defibrynacji (?) czy zamiast n nie l i czy to hydro? czy tylko agrarna ? ukłoń się a nie wymachuj mi tu! :)(: :)(: :)(:
Rekomendowane odpowiedzi