teresa943 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 chciałeś nadzwyczajności przeoczyła goniąc prostotę na serdecznym palcu odrośle dorodnego krzewu tuli bez pamięci o dziczce podciętej dolą bez otuliny oziębłość w zakamarkach dumy zaledwie resztka los przynagla odbij od spodu i wypłyń na głębię dowolnym stylem z nową inspiracją daru niebios
Fly Elika Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Ślicznie Krysiu łapiesz miedzyplanetarne struny jak z gawędziarstwa dziatwa nie.. a może moje newskie pozdrawiam seerdecnie :-)
neverendingstory Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Piękny :) I to "wypłyń na głębię",w chórze w którym śpiewam mamy piosenkę o takim właśnie tytule. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Od ...do cały ...zaraz wkleiłam! Całuski! Ania p.s.Dziękuje za wszystko!!!!!
Tomasz_Biela Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 lekko Tereso nadziejopędnie :) uszanowanie t /
teresa943 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że sie podoba :) dziękuję Eliko serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam tę piosenkę, miło gościć chórzystę :)) dziękuję za podobanie serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś niesamowita :))))) Dziękuję Aniu. Buziaczki na miły wieczór! p.s. nie ma za co, to normalne :))))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Tomku :)) pozdrawienia z nadzieją :)) Krystyna
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Tereso ....a gdtby zamienić miejscami tytuł z pointą? Tytuł zbyt wiele odkrywa. PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, Marlett oraz Sosna! Witam dawno nie widzianych Gości! Bardzo miło :)) Wasza sugestia nawet mi się podoba, tymbardziej, że nad tym wcześniej sama się zastanawiałam. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Pablo_Pikaso Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Krysiu długo mnie nie było fakt że przez ten czas chyba wiele przeoczyłem bo u Ciebie coraz więcej nadzwyczajności w zwyczajności o jakiej tak pięknie piszesz pozdrawiam z nadzwyczajnym listopadowym ciepłem Paweł
teresa943 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nawet nie wiesz, że ten brak Ciebie był dotkliwy. Dobrze, że jesteś! Dziękuję. Pozdrawiam zwyczajnie ale bardzo serdecznie. Miłego wieczoru Pawle :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi