Szugar Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 po co ja? takie nic zmieszane odpowiedz mi Boże, odpowiedz słony, maleńki, zdrobniony człowiek samotny szept, cichy jak spowiedź z wymiotami sens życia odpływa samo destrukcja wykańcza wątrobe w kiblu szczęście spuszczone pozwól, że odpocznę przy Tobie skomponowany starannie Ukochany ironii woli jęk niewdzięczny dałeś mi wszystko czego pragnę bym mógł marzyc o śmierci
zak stanisława Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ironia, żal, poczucie osamotnienia i niedowartościowania, najlepiej zwymiotować, i iśc dalej;) pozdry.
Szugar Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 dokładnie, ale czasem ciężko, bo wszystko staje w gardle;)
Marta R... Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 " bym mogła marzyc o śmierci" po co? nie lepiej poszukać przyjaciela, widać samotność Ci doskwiera -papatki
Szugar Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 ten wiersz nie jest konkretnie o mnie;> choć i ja się czasem tak czuję, to miała być przenośnia tego, że ten kto nie ma nic marzy o życiu, a jeśli już ma wszystko to zazwyczaj nie umie tego docenić i pogrąża się w jakiejś melancholii, wymyśla problemy, śmierć jest metaforą takiego odwrotnego spojrzenia na świat, odwrotnych marzeń i tego, że człowiek to bardzo niewdzięczna istota. Zawsze pragnie czegoś innego niż ma. Byc może zaimek osobowy, zmyla więc go zmienię;) pozdrawiam
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Idę o zakład... Z Pana nie będzie pisaka.
Szugar Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 ' i wtedy bym dał za nią rękę uciąć ... i co? i dziś bym kurwa nie miał ręki...' zakładać sobie można, to wolny kraj;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi