cammomille Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Jaka piękna pogoda. Taka cicha, taka nocna, taka pięknie księżycowa. Cicho no! Mhmm. Wiatr ucichł. Spotkały się kapcie z langustą.
H.Lecter Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Że co? Że nie wiem... Do kosza.
Fly Elika Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgadzam się z poprzednikami ..., to jest z ... kosza Żenada ;[ i nie smak pzdr.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest ciekawe połączenie na świetny sen :) Całości niestety na nie. dygam :)
Nessa Isilra Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 a i prawie zapomniałabym, bardzo, bardzo nick mi się podobuje. Skąd taki? : )
f.isia Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest ciekawe połączenie na świetny sen :) Całości niestety na nie. dygam :) hehe... mnie też te kapcie zaintrygowały, ale może zapodaj Zetce lepszy kawałek? temu "winszuję" koZetki ;)
cammomille Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest ciekawe połączenie na świetny sen :) Całości niestety na nie. dygam :) czym znowu dygasz, chyba mi robisz wiry :)
cammomille Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest ciekawe połączenie na świetny sen :) Całości niestety na nie. dygam :) hehe... mnie też te kapcie zaintrygowały, ale może zapodaj Zetce lepszy kawałek? temu "winszuję" koZetki ;) chwilowo nie mogę bo jestem nie w sosie ale poczekam:) na cos może
cammomille Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to przez tą ciszę się tak zasapałeś/aś?
cammomille Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fly dobrze, że jesteś :) przynajmniej kosz naciąga się pozdrawiam i serdecznie
cammomille Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i powierzchownie, się zgodzę :)) Stefcio
Rekomendowane odpowiedzi