teresa943 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 dzisiaj niebo nie skąpi deszczu gdy w kieszeni wąż na bruku zapóźniona jesień człapiąc z beznadzieją po kałużach nie liczy zysków choćby za cokolwiek dym z papierosa pod latarnią za jeden raz za łyk odurzenia za coś co ogrzeje lukę po człowieku
Anna_Para Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Tereniu! Nie podoba mi się "ociepli"! Zmieniaj szybko na "ogrzeje":))) Zrobisz, jak chcesz, i tak! Pozdrawiam, wielbicielka Twoich dobrych wierszy, Para
gamini Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się szczególnie ta "luka po człowieku" w połączeniu z tym co za oknem aż dreszcz. Jak zawsze. Miłego...
teresa943 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech, Ty urocza wielbicielko moich wierszy... co ja bym bez Ciebie zrobiła? :)))) zmienione jak zasugerowałaś. Serdeczne dzięki Aniu :))) Uściski!
teresa943 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się szczególnie ta "luka po człowieku" w połączeniu z tym co za oknem aż dreszcz. Jak zawsze. Miłego... No tak. Ta luka i mnie przejęła, stąd to wszystko... Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Gamini - Krysia
Pan_Biały Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 bardzo dobry Krysiu beznadzieja losu i życie pod tytułowym mostem smutne i niestety czasami prawdziwe w kroplach deszczu pozdrawiam r
Duks Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Bardzo dobry wiersz, a co najważniejsze skłania do przemyśleń. Szczególnie podoba mi się, druga strofa oraz zakończenie: ” lukę po człowieku” Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, wystarczy tylko rozejrzeć się dookoła...tyle "tych luk po człowieku" i marzną serca, nie mówiąc już o ciałach a zrozpaczone oczy żebrzą o dobre slowo, życzliwy gest i akceptację...ech, gdyby było więcej "ulic" patrzących w serca dziękuję za refleksję serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "skłania do przemyśleń" - to wielka radość dla autora. Cieszę się, że także znalazło się coś szczególnego :) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Koval_ZNowin Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 lukę po człowieku należy ogrzać, ciekawie:) pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za zaciekawienie :) serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Rekomendowane odpowiedzi