Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 minąłem się na ulicy niezauważony nie rozpoznałem twarzy z lustra przeszedłem przez cień stopami po ziemi we mgle jaźni się panoszę srożę piórka jeżę się w konturach we śnie gryzę kołdrę ze strachu przed jutrem jest dzisiaj równie strute jak żywność w supermarkecie ślady prowadzą do myjni wodą święconą wyczyszczę usta z grzechów odłożę na półkę wyrzucę do kosza pod dywan zamiotę dla niepoznaki odkryję karty w czyśćcu będę szczery
aluna Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 CZYŻBY PEEL POSZEDŁ ŚLADAMI "Uwierz w ducha?! A może wyobraźnia poety gra na emocjach czytelnia? To tylko sarkazm ,wiersz daje do myślenia ,zauważyłam że polubiłeś poezję ...nie z tego świata. Ale polubiłam te Twoje zagadki! Pozdrawiam! Ania
teresa943 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 wyrzuty sumienia to naprawdę udręka, przed ktorą chciałoby się uciec, stąd wykręty przed "tym w lustrze" i strach, że ktoś go rozpozna... wszystko na nic, ale w czyścu i tak "wyjdzie szydło z worka" :) tak mi się zamyśliło... a wiersz dobry serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 robi wrażenie to twoje samorozliczanie, samobiczowanie, taki jakiś mistyczny się robisz :)) czy się podoba? nie wiem :)
Pan_Biały Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu, czyściec będzie fucking death, cokolwiek to znaczy i tak nie dożyję:) czytaj, bo lubię twoje komety pozdrowienia r
Pan_Biały Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie poszedł, nie wierzę w duchy!!! zjawy, mary tak ale nie w duchy:) gram w szachy na kompie, żadne emocje, zero stresu poezja z poza świata, mamy ją dookoła po co sięgać dalej My się rozumiemy Aniu - szacun pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pejczem co dzień przez tv się biczuję M. dla kogo? przez kogo? baty czuję na plecach nie wiesz M.? pozdrawiam Natchnioną zawsze r
adolf Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 przegadany, ale ciekawy, początek bardzo, potem fajnie, ładnie poprowadzony, ciut krotszy moglby byc, ale ok, pozdr
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i dobre słowo pozdrowienia r
Magda_Tara Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) dzięki za pozdrowienia, ale nigdy nie jestem "Natchnioną" czasami jedynie...(no, raz będę nieskromna)...natycham :D
Rekomendowane odpowiedzi