ja_bolek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Mariana Janelli ... MIŁOŚĆ Jest jedna rzecz prawdziwie wielka i bosko piękna, to jest __ Miłość. Wszechistnień tajemniczą siłą jest Miłość __ rzecz prawdziwie wielka __ niepowstrzymana tworzycielka tego co będzie, jest i było ... Jest jedna rzecz prawdziwie wielka i bosko piękna, to jest __ Miłość. przytoczyła 'JUNONA', w 'Kalendarzu Szaradzisty' 1961.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 żeby nie było zero komentarzy to zapytam - O co biega?
ja_bolek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może na podobne utwory trafię na forum?
Marlett Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Ja bolek bardzo proszę :) www.poezja.org/index.php?akcja=inne2&ak=pierwsza&co=triolet&sortowanie=da&jak=DESC Mało spotykany obecnie gatunek poezji ale jeszcze nie wymarły. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi