ali Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Od lat dopytuję się wiatru, jak dojść do ich knajpy, ale gdy tylko poruszam drażliwy temat, odruchowo spogląda na chmury ze słowami muszę lecieć! A ja chciałbym pogadać z kilkoma aniołami, zapytać, dlaczego zamiast czuwać chleją i zataczają się między stołami. Mam dość pokaźną listę aniołów do „przepytania”. Własnego z niej wykreśliłem. To dla mnie sprawa zbyt drażliwa i obawiam się, że po naszym spotkaniu byłbym dożywotnio pozbawiony „ochrony”.
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Podobno należy na nie wrzeszczeć, jak nas zaniedbują :)) wrzeszcz, nie bój się, nie odejdzie! Szef mu nie pozwoli! :)) i znów fajnie :))
ali Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 to chyba trzeba gadać z szefem, skoro "pracownik" się obija ;) dzięki za opinię :) pozdrawiam
Wanda Szczypiorska Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Czy autor zataczał się kiedykolwiek pod stołem? Jeśli tak, to niech to opisze bardziej szczegółowo, bo to wyjątkowa umiejętność.
Paweł Stawicki Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Knajpa aniołów to świetny motyw, powinieneś to rozwinąć. Za krótkie! Czuję niedosyt. Dałeś plamę z tym zataczaniem się pod stołem, owszem, ale to szczegół. Pod - przy dobrej woli może być rozumiane jako 'przy', ale lepiej chyba 'między'. Nie ważne, ważne abyś znalazł chęci do rozwinięcia tego kawałka. pozdrawiam
ali Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 autor nie jest aniołem
ali Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 to była odpowiedź do Wandy. Paweł - fajnie, że coś Ci się spodobało. co do Twojej uwagi - nie uważam tego za plamę. jak to pisałem, zastanawiałem się nad tym wątkiem. jak ktoś udowodni mi, że anioły są naszego wzrostu, to możemy pogadać. widział ktoś z Was anioła?
Marcin_Erlin Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważam ali, że za nadto rozbudowujesz teksty. Żart. To tak jak z wyciąganą z ziemi dżdżownicą. Im dłuższa tym bardziej się rwie. Twoja jest mniam, mniam.
ali Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 dzięki ja jednak poprawiłem te stoły. niech będzie "między" dla świętego spokoju - szczególnie, że to ie jest dla mnie w tej miniaturce takie ważne ;) jeszcze raz dzięki za uwagi
Rekomendowane odpowiedzi