Jan Rybowicz Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 o pana poezji panie poeto powiedziano już wszystko napisano boję się że zacytuję kogoś po raz wtóry wygłupie się ja żarliwy fan twojego pióra oznajmiam panie poeto nie podobało mi się mi się to nie podobało pozdrawiam i ślę coś na wzór pozdrowień
Pan_Biały Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 list do poety niestety niezbyt prawdziwy peel zwraca się do poety na pan co świadczy szacunku jakim go darzy, aż to nagle pojawia się "twojego pióra" więc chyba coś należy z tym zrobić bo nie pasuje czegoś brak w wierszu, a dokładniej argumentu dlaczego się nie podobało, samo nie podobało się to za mało pozdrawiam
Jan Rybowicz Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 To prawda - twojego pióra - nie pasuje. Zwróciłem na to również uwagę po wstawieniu. Zmieniam to na - pańskiego pióra. A co do powodów... Właśnie nie wiem czy by nie zostawić tego w fazie Czytelniczego domysłu... Ale liczę na wszelkie propozycje.
Rekomendowane odpowiedzi