@Berenika97 Dziękuję za interpretację! :) Jest bardzo ładna. Czasami dotyk potrafi przykryć nieklejącą się rozmowę…
@vioara stelelor Dziękuję za tak rozbudowany komentarz :) Zgadzam się; język, słowa, definiowanie, wyjaśnienie nie jest w stanie oddać piękna niektórych emocji. Tylko je spłaszcza i osadza w jakiejś ramie, a przecież uczucie się wylewa poza wszelką formę. Czasami wypowiedzieć to odedrzeć ze znaczenia. Pozdrawiam :)
Etap mojego życia który nie ma być ostatnim, chociaż czuję jakby był. Moje życie to zamknięta sekta w której ja jestem jednocześnie przywódcą i wiernym. Jestem zabójcą własnego szczęścia , swoją własną wymówką aby nic dalej ze sobą nie robić. Nie potrafię wyrwać się z miejsca w którym jestem. Zmusza mnie to do ukrywania się przed światem zewnętrznym. Bo po co mi opinie innych skoro mam swoje,identyczne i tak samo bezużyteczne.
@bazyl_prost ok :)
@vioara stelelor dziękuję i pozdrawiam
@KOBIETA odpozdrawiam i ślę serdeczności
@Berenika97 o, to, to, to
niezmiennie dziękuję i podziwiam trafność.
tutaj trzeba by określić "zdefiniować" dokładnie czym jest męskość i żeńskoś . bo te granice się mocno zatarły w ostatnich latach. czy kobieta w spodniach to transwestytka ? czy mężczyzna w rajtuzach to gej ?
jest jeden świat i nie ma męski żeński bo to jest razem, tylko czy jeszcze ktoś to rozumie ?